Meny
27.08.2019

Jabra PanaCast: intelligent videoløsning

Jabra lanserer Jabra PanaCast, verdens første smarte Panoramic-4K plug-and-play-videoløsning.

Ved hjelp av kunstig intelligens setter systemet sammen 180-graders 4K-video fra tre minikameraer i ett bilde. Dermed kan PanaCast vise hele rommet og alle deltakerne.
   Lanseringen kommer i kjølvannet av oppkjøpet av Altia Systems tidligere i år. Med Jabra PanaCast kombinerer Jabra selskapets 150 års ekspertise innenfor lyd med bransjeledende videoteknologi for å levere video som skaper de beste forutsetninger for godt samarbeid i mindre møterom.
   Jabra PanaCast er verdens første intelligente panoramiske videoenhet og har tre 13-megapikselkameraer som jobber sammen som ett via kjerneteknologien innebygd i Jabra PanaCast Vision Processor. Intelligent Zoom inkluderer automatisk alle i rommet, mens Vivid HDR tilpasser automatisk bildet hvis lysforholdene i rommet endres.
   «Speak», som er Jabras ledende serie innenfor konferansehøyttalere, kan enkelt integreres med PanaCast for å ytterligere optimalisere UC-opplevelsen og gi brukerne mulighet til å holde møter med klar og tydelig lydkvalitet. Jabras unike teknologi har 360-graders mikrofon som registrerer lyd fra alle vinkler og HD Voice.
   Jabra PanaCast kan enkelt festes på et digitalt display eller veggen med et oppheng. Den USB-baserte tilkoblingen gjør det mulig å koble til alle kompatible enheter og etablere eget oppsett umiddelbart. 
   Løsningen er kompatibel med populære cloud-baserte løsninger, inklusiv Microsoft Teams, Skype, Zoom, Cisco WebEx, Slack, Google Hangourts, GoToMeeting, Unify Circuit, BlueJeans og flere slik at du installere og komme i gang med eksisterende løsninger i løpet av sekunder ved å bruke PC-ens USB-port.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no