Meny
20.12.2016

Iteras konsernsjef ble Årets toppleder 2016

Arne Mjøs, konsernsjef i det norske teknologi- og kommunikasjonsselskapet Itera, ble kåret til Årets toppleder under Rosing 2016 i Oslo.

Arne Mjøs ble, sammen med Christina Bergland fra Direktoratet for e-helse, hedret med prisen Årets toppleder under Rosing 2016, Den Norske Dataforeningens årlige prisutdeling for mennesker som har utmerket seg i IT-bransjen.
   De nominerte var toppledere som ikke bare har vist god forståelse for hvordan IT kan bidra til å utvikle eller forbedre virksomheten, men også foretatt prioriteringer og fattet beslutninger som har gitt resultater.

Transformasjonsprosess
Juryen forteller at Mjøs utmerket seg spesielt med sin evne til å gjennomføre en omfattende omlegging i selskapet han selv startet for 20 år siden, og som nå er et børsnotert konsern med virksomhet i fem land.
   – For to år siden ledet Arne Mjøs Itera gjennom en fantastisk transformasjonsprosess til det som i dag er et selskap med en sterk organisasjon som spesialiserer seg på løsninger i grensesnittet mellom IT og kommunikasjon, skriver juryen. 
   – Det å bli kåret til Årets toppleder gjør meg utrolig stolt, først og fremst fordi det dypest sett er en anerkjennelse av menneskene jeg har rundt meg. Jeg tror nemlig at det å ha flinke folk på laget er en forutsetning for å oppnå gode resultater som leder. I tillegg ser jeg også at dette er en anerkjennelse av kundene våre, sier Arne Mjøs.
   Mjøs blir beskrevet av sine ansatte og samarbeidspartnere som empatisk og rasjonell. Han beundrer sine medarbeidere og engasjeres voldsomt av deres prestasjoner, samtidig som at mange omtaler ham som «rå» på forhandlinger.

Premievinnende høst
Prisen er ikke den eneste anerkjennelsen som Mjøs kan skilte med denne høsten. I september ble Itera kåret av Innovasjonsmagasinet til en av Norges 25 mest innovative bedrifter uavhengig av bransje, i selskap med sterke merkevarer som DNV GL, Norwegian, Snøhetta, Telenor, Statoil og Schibsted.
   – Dette er vi også svært stolte av, sier Mjøs. Vi er det eneste børsnoterte konsulentselskapet på listen, og det er inspirerende å havne i selskap med noen av Norges sterkeste merkevarer. En av våre verdier er nyskaping, og vi jobber hver eneste dag med å være nettopp det. Det preger kulturen vår, og vi tror det smitter over på omdømmet også.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no