Meny
11.08.2021

Invitasjon til konkurranse i 3D-printing

SINTEF og OBOS inviterer til en konkurranse der alle med gode ideer til 3D-printing kan sende inn sine forslag sammen med en miniatyrmodell av sitt konsept.


Vinnerne mottar en pengepremie, samt gratis eksperthjelp for å kunne videreutvikle sin idé.
   Alle innsendte bidrag blir stilt ut under Oslo Innovation Week, der innsenderne får mulighet til å presentere seg og sine ideer.
   Både SINTEF og OBOS er medlem av næringsklyngen Construction City, en klynge som jobber for økt innovasjon i bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen, særlig med tanke på bærekraftige løsninger. Samarbeidet mellom OBOS og SINTEF hadde ikke kommet i stand uten dette klyngesamarbeidet.
   – Construction City brakte oss sammen. Nå håper vi at konkurransen trigger flere aktører innen 3D-print til å bringe inn nye ideer og konsepter til hvordan vi kan effektivisere byggeprosesser og samtidig redusere klimaavtrykk. Bærekraft er viktig for oss, og vi ønsker å samarbeide med andre bransjeaktører for å redusere fotavtrykket til bransjen vi er en del av, sier innovasjonssjef i OBOS, Karine Storaker Braaten.

Tar du utfordringen?
Bidragene i konkurransen behøver ikke være hele bygninger, men gjerne komponenter, moduler og materialer som kan bidra til betydelig effektiviserings- og klimagevinster.
   Tar du utfordringen og utvikler noe som kan gjøre en forskjell? Frist for innleveringer er 15. september 2021. Les mer om konkurransen her: https://constructioncity.no/3d-printing-konkurranse

Kilde: NTB Kommunikasjon

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no