Meny
08.06.2015

Identifiser alle kabler og komponenter

Med en bærbar skriver fra Brady kan du skrive ut etiketten du trenger på bare noen sekunder, til og med utstansede og tilpassede etiketter.

Wraparound-etiketter i flere farger, utstyrt med kvalitetslim, er den mest populære løsningen for profesjonell merking av kabler og ledninger. Teksten eller koden som brukes til identifiseringen, kan skrives ut flere ganger på hver etikett, slik at du oppnår 360° synlighet for informasjonen. Svært ofte brukes selvlaminerende, wraparound-etiketter for ekstra holdbarhet og lesbarhet. Brady opplyser til Ny Teknikk at de kan tilby selvlaminerende etiketter og wraparound-etiketter i et bredt utvalg av farger, både utstansede og på kontinuerlige ruller. Alle kan skrives ut på stedet med en mobil Brady-skriver.
   Kabelstrømper er en omplasserbar identifikasjonsløsning med sterk holdbarhet og lang levetid. Tre dem over kabelen før terminering. Etter terminering av kabelen skyves strømpen i posisjon, og deretter varmekrympes den slik at den sitter fast. Alle mobile Brady-skrivere kan skrive ut et utvalg av kvalitetsstrømper i forskjellige farger. Disse er halogenfrie og tåler diesel eller høye temperaturer for å oppfylle spesifikke krav og standarder.

Identifikasjonsløsninger for komponenter
Brady leverer også utskrivbare identifikasjonsløsninger for komponenter, blant annet graverte etiketter som erstatning for skilt. Disse er laget av polyetylenskum og laminert polyester. Disse har en hevet profil som minner om et gravert skilt, men til en mye lavere kostnad og med langt høyere fleksibilitet.

På stedet når du trenger dem
Det er mange måter å skaffe til veie identifikasjonsløsningene på, men den mest fleksible måten er å skrive ut dine egne etiketter – på stedet og når du trenger dem. Moderne, bærbare etikettskrivere, for eksempel etikettskriverne BMP21-PLUS og BMP41, eller merkemaskinene BMP51 og BMP53, kan autokalibreres slik at man lett kan utnytte hele det allsidige spekteret av etiketter, inkludert kontinuerlige etiketter og utstansede etiketter for å merke alle typer kabler eller komponenter på en enkel måte.
   Større mobile skrivere, som BMP71, kan også skrive ut spesialetiketter og et stort utvalg av hylser, wraparound-etiketter, flagg, merker og komponentetiketter.

For nærmere informasjon send e-post til emea_request@bradycorp.com

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no