Meny
14.06.2018

IMI Precision Engineering lanserer nye Excelon Plus

IMI Precision Engineering har utvidet sitt produktspekter av luftbehandlingsprodukter med introduksjon av den lettere og mindre Excelon Plus.

FRL-enheten Excelon Plus består av modulære filtre, regulatorer og smøreapparater som passer til alle industrielle applikasjoner. Enhetene er utviklet med hensyn på økt sikkerhet og har høy ytelse. De er kompakte og har veldig lav vekt.

Unik hengelås
Som standard leveres sikkerhetsegenskaper hvor det innstilte trykket kan sikres mot justeringer og inkluderer: Muligheter for å sette hengelås på både stengeventiler og regulatorer, en vribar sikkerhetsstengeventil som gjør det enkelt å isolere systemet uten reduksjon i ytelse, en unik dobbel sikkerhetslås på beholderen, som gjør det umulig å fjerne beholderen når den er i bruk og det er trykk på systemet.
Det nye systemet for vedlikehold og utskiftning av filterelementer gjør det mulig og fjerne elementet samtidig med beholderen, noe som gir hurtigere og renere vedlikehold. Quikclamp-systemet fungerer som et beslag og låser Excelon Plus modulene sammen. Excelon Plus kan benyttes som enkeltstående eller modulære enheter, og muliggjør installasjon og demontering av enheter uten å kople fra rørforbindelsen til systemet.
   – Vi vet at våre kunder har forskjellige krav. Derfor har vi brukt våre pålitelige og robuste IMI Norgren-produkter som grunnlag og utviklet et modulært system som kan skreddersys til individuelle applikasjoner. Excelon Plus sikrer at våre kunders applikasjoner leverer den mest optimale effektiviteten i lengst mulig tid og med lavest mulige levetidskostnader, sier David Whelan, global produktdirektør.
Se også www.imi-precision.com/no

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no