Meny
03.03.2020

IKEA åpner planleggingsstudio i Oslo

Nå kan du gå tjue skritt fra Karl Johans gate og bestille ditt neste kjøkken fra IKEA.

I IKEAs helt nye konsept – et planleggingsstudio – kan du få hjelp til å planlegge kjøkken eller garderobe, og få ideer og planer for andre rom fra en interiørdesigner.
   – Åpning av planleggingsstudioet er en del av endringen IKEA går igjennom, og jeg er veldig stolt over at vi nå blir enda mer tilgjengelige for våre kunder. Ikke alle Oslo-folk har bil og vi vet det kan være tidkrevende å komme til og fra et av våre varehus. Samtidig vet vi at kundene våre ønsker å se og ta på konkrete løsninger og produkter og få gode råd av våre hjeminnredningseksperter. Dette tilbyr vi nå midt i Oslo på vårt nye planleggingsstudio, sier Clare Rodgers, administrerende direktør i IKEA Norge.
   Oslo er en av 30 utvalgte byer i IKEA systemet som skal starte opp med dette konseptet, og det finnes allerede slike studioer i blant annet London, Paris, København og New York.
   – Her i Oslo ønsker vi å legge til rette for en sømløs handleopplevelse også når du trenger å kjøpe mer komplekse løsninger som kjøkken og garderobe. Du kan bestille time på forhånd eller bare ta turen innom. Vi viser løsninger for kjøkken, garderober og bad, samt våre smarthjem-løsninger innen lys, rullegardiner og høyttalere. Ved å bestille tid med våre interiørdesignere, kan kundene få hjelp til å skape sitt drømmehjem, forteller Even Kvalheim som er leder for studioet.
På planleggingsstudioet kan du bestille kjøkken eller garderober og få det levert hjem. Fraktpriser er fra 49 kr for en pakke og opp til 499,- for et helt kjøkken. Det er ikke mulig å kjøpe og ta med seg varer direkte fra studioet. Nitti minutter planlegging av kjøkken eller garderobe er helt gratis og nitti minutter med interiørdesigner for å få ideer og løsninger koster 499 kr. Det vil også etter hvert være daglige inspirasjonsseminar med forskjellige tema.

Studioet ligger sentralt i Oslo i Akersgata 28 og er åpent 10-19 ukedager (til klokken 20 på torsdager), lørdag 10 -18.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no