Meny
08.01.2016

IBG lanserer ny trepleieserie

Industri- og Boliggulv AS (IBG) lanserer en helt ny serie med trepleieprodukter, Proff Woodcare.

IBGs daglige leder, Finn Robøle, forteller at IBG, med sine mange års erfaring innenfor distribusjon av trepleieprodukter, fra 1. januar 2016 lanserte en helt ny serie med trepleieprodukter. Produktene er produsert av Nowocoat Industrial, gründer og eier bak den nye serien, Proff Woodcare. Nowocoat har mer enn 25 års erfaring med produksjon av treoljer, lakk og pleieprodukter for det europeiske markedet.

Skandinaviske tradisjoner
–Ved lanseringen av Proff Woodcare har IBG holdt fast ved tradisjonen om å distribuere høykvalitetsprodukter innenfor trepleiesegmentet, sier Robøle. – Dette er en serie som vil egne seg godt for alle fargehandlere og byggevarekjeder.

Panel Cover
IBG og Nowocoat lover også å komme med spennende nyheter som vil bidra til å videreutvikle det tradisjonelle produktspekteret som allerede finnes på dagens marked. Panel Cover er nettopp en slik nyhet. Her har de samarbeidet med IFI for å finne de rette fargene som markedet etterspør i dag. Panel Cover vil bidra til å utvide fargespekteret innenfor renovering av behandlede eller ubehandlede overflater i tre, samtidig som den beholder trestrukturen etter påføring. I tillegg til den tradisjonelle fargen hvit, kommer Panel Cover i fargene mellomgrå, blågrå, greige, lysegrå og mørkegrå. Panel Cover er beregnet for innendørs bruk.

ISO-sertifisert
– Det er også viktig for IBG å samarbeide med en profesjonell aktør som spiller på lag med naturen og miljøet, legger Robøle til. Alle produktene er blant annet ISO sertifisert av norske Veritas, så nå gleder vi oss til å komme ut og presentere Proff Woodcare, slik at den kan komme den norske forbruker til gode, avslutter Robøle.

 

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no