Meny
04.01.2016

Hydro og TOOLS inngår ny avtale

Norsk Hydro velger TOOLS som leverandør av mekanisk forbruksmateriell.

Den nye avtalen mellom Norsk Hydro og TOOLS gjelder alle Hydro Aluminiums virksomheter i Norge og selskapets kraftproduksjon i Hydro Energy.
   – Det stilles store krav til Hydro som leverandør av aluminiumsprodukter på det internasjonale markedet. Det gjør at vi også må stille store krav til våre leverandører. Vi har stor tro på at TOOLS vil kunne bidra positivt til å gjøre Hydro enda bedre, sier kategorimanager Edmund Kammen i Hydro.
   Leveringsomfanget fra TOOLS til Hydro innbefatter et stort produktspekter innenfor varegrupper som håndverktøy, elverktøy, innredning og verkstedutstyr, transmisjoner, kule- og rullelager, skruer, bolter og innfestning, verneutstyr, miljøprodukter og annet forbruksmateriell.
   – Hydro spiller en viktig rolle i norsk industri. Dette er en spennende og viktig avtale for oss, og en av de større kontraktene i markedet, sier avtaleansvarlig Kjetil Bergflødt i TOOLS.
Avtalen innebærer leveranser til Hydros smelteverk i Norge (Vigeland, Karmøy, Husnes, Høyanger, Årdal og Sunndal), Hydros valseverk på Karmøy og i Holmestrand, og Hydro Energis enheter i Norge (blant annet Nesflaten og Rjukan).

Sammen om besparelser
Sentralt i avtalen ligger også et samarbeid mellom Hydro og TOOLS for å få til besparelser for Hydros organisasjon.
   – Denne nye avtalen handler om mer enn bare å levere varer og materiell som Hydro er avhengig av i sin produksjon. Sammen skal vi også jobbe for å skape og synliggjøre besparelser innenfor områder som innkjøp, e-handel, energiforbruk og driftsoptimering, sier Bergflødt.
   – Hydro har lenge jobbet med tiltak og løsninger for standardisering, forenkling og ikke minst bærekraft. Gjennom denne avtalen tror jeg vi har kommet et steg videre, slik at både Hydro og TOOLS kan jobbe mest mulig effektivt, forteller Kammen.

Langvarig samarbeid
Samarbeid og avtale mellom Hydro og TOOLS strekker seg langt tilbake i tid. Hydro har på mange måter vært en «fødselshjelper» for TOOLS-kjeden, som ble etablert i 1999.
   – Hydro har hele veien vært med å sette dagsordenen i kjeden og har påvirket hvordan TOOLS jobber for å sikre leveransene og skape besparelser for industrien, sier administrerende direktør i TOOLS, Jens Henriksen.
   – Vi får veldig mange positive tilbakemeldinger om TOOLS som leverandør fra våre ansatte. Det går på produktspekter og leveringsevne, men ikke minst på den kompetansen TOOLS har i organisasjonen og det nettverket av underleverandører kjeden har å spille på som kan bidra. Det er ingen tvil om at TOOLS er en ledende aktør i dette segmentet i Norge, sier Kammen i Hydro.
Avtalen mellom Hydro og TOOLS har en varighet på to år, med en mulighet til forlengelse på inntil to nye år.

Kilde: mynewsdesk.com

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no