Meny
05.02.2013

Hvem bør vinne årets Lambdapris?

Bransjeorganisasjonen Isolasjonsprodusentenes Forening (IPF), som består av de 12 største og ledende produsentene og leverandørene av bygningsisolasjon i Norge, ønsker forslag til kandidater som kan være aktuelle til Lambdaprisen for 2013.
Prisen har vært delt ut fire ganger tidligere. Prisvinnerne har vært: Tor Helge Dokka, Mesterhus Norge AS, Bengt Gunnar Michaelsen og Jadarhus AS.

IPFs styreleder Torkel Wæringsaasen forteller at prisen kan gis til private så vel som til offentlige aktører, enten det er privatpersoner eller virksomheter.

I følge statuttene bør aktuelle kandidater ha utmerket seg spesielt når det gjelder:

- nyvinning innenfor bruk av isolasjonsmaterialer
- reduksjon av energibruk i bygninger og installasjoner
- medvirkning til fremme av den generelle bruken av isolasjonsmaterialer

– Vi har selvfølgelig noen aktuelle kandidater i kikkerten allerede, men vi ønsker oss flere, sier styrelederen. – Vi er sikre på at bransjefolk og andre der ute kjenner til spennende og interessante kandidater, og de vil vi gjerne høre om. Så ikke nøl med å komme med innspill.

Wæringsaasen oppfordrer derfor alle som har forslag til kandidater å sende disse, sammen med en kort begrunnelse til Isolasjonsprodusentenes Forening innen 15. februar. E-postadressen til IPF er: post@ipf.no

For nærmere informasjon om Lambdaprisen kan styreleder i IPF Torkel Wæringsaasen kontaktes på telefon 22 02 40 00.

 

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no