Meny
14.03.2024

Husqvarna oppgraderer sitt utvalg av høytrykksspylere

- Smartere og kraftigere rengjøring for overflater utendørs 

Husqvarna oppgraderer høytrykksspylere i 300-serien til å bli det ultimate verktøyet for alle typer utendørsrengjøring. Med forbedringer, som en lengre og mer fleksibel slange, en robust induksjonsmotor og et bredt utvalg av tilbehør, er PW 300-serien skreddersydd for å takle enhver rengjøringsutfordring med enestående effektivitet og brukervennlighet

For å kunne rengjøre selv de områdene som er vanskelig å nå, er 300-serien utstyrt med en lang fleksibel slange som gir utvidet rekkevidde og enkel betjening. PW 370 er utviklet spesielt for krevende bruk, og er utstyrt med en litt lengre og stålforsterket slange for enda bedre holdbarhet. Det er ikke lenger nødvendig å anstrenge seg unødvendig for å nå frem i hver krik og krok, da PW 300-serien sikrer en grundig og effektiv rengjøringsopplevelse. 

 Kjernen i 300-serien er dens kraftige induksjonsmotor og slitesterke metallpumpe, som sammen sikrer minimal nedetid og konsekvent overlegne rengjøringsresultater. Denne kraftige kombinasjonen minimerer ikke bare pauser, men sikrer også at brukeren oppnår enestående resultater hver gang. 

 "Vi er glade for å introdusere den nye oppgraderingen av PW 300-serien, en høytrykksspyler som kombinerer robusthet, allsidighet og bekvemmelighet. Med sin utmerkede ytelse og innovative funksjoner er 300-serien designet for å revolusjonere rengjøring utendørs, og dermed gjøre det enklere og mer effektivt enn noen gang tidligere”, sier Gerd Løkke Lund, Salgssjef hos Husqvarna.  

  Nylanseringene i PW 300-serien består av tre forskjellige produkter: PW 350, 360 og 370, og erstatter Husqvarnas tidligere modeller i 300-serien.  

  • Husqvarna PW 350 er utstyrt med den 9 meter lange UltraFlex-slangen og slangetrommelen med slangeguide som sørger for rask og problemfri opprulling, og sikrer en effektiv slangeoppbevaring. Sammen med Husqvarnas signaturkvalitet og robusthet, kan brukerne stole på at høytrykksspyleren alltid leverer.     

    
  • Husqvarna PW 360 har et sterkere trykk enn PW 350, og er utstyrt med en ny førsteklasses skumsprøyte med forbedret skum- og viftejustering, samt en 3-i-1 multilanse som gjør det mulig for brukeren å bytte mellom tre forskjellige dyser med bare ett knappetrykk. Dette gir mulighet for effektiv og fleksibel rengjøring av alle typer overflater, fra lett spyling til mer krevende oppgaver.     

  
  • Husqvarna PW 370 har en ekstra lang og slitesterk SteelFlex-slange for enestående holdbarhet og enda lengre rekkevidde. PW 370 er også utstyrt med et digitalt display som ved hjelp av smarte sensorer på høytrykksspyleren viser produktinformasjon, retningslinjer for rengjøring, feilindikasjoner med mer.  

Som med PW 360, inkluderer denne høytrykksspyleren også den nye skumsprøyten og 3-i-1 multilansen som sørger for et raskt og problemfritt bytte mellom oppgaver, samtidig som den tilbyr en smart og førsteklasses opplevelse. 


Tekniske spesifikasjoner (foreløpige fakta):

 


« Tilbake

 CMS by Makeweb.no