Meny
07.02.2024

Husqvarna lanserer ny pålitelig batteridrevet motorsag for allsidig bruk

Den nye 435i motorsagen fra Husqvarna tilbyr utmerket skjærekapasitet for brukere som ser etter en batteridrevet allround motorsag. Det effektive dreiemomentet og høyhastighetskjede sammen med vanntett elektronikk får jobben gjort hver gang. 

Den batteridrevne motorsagen 435i erstatter den tidligere motorsagen 340i, og er beregnet for de som ønsker å felle mindre trær, rydde, beskjære eller kutte ved. Motorsagens nye optimaliserte dreiemoment og høye kjedehastighet gir pålitelig skjærekapasitet tilsvarende en 35cc motorsag. Den lave vekten og det slanke designet gjør motorsagen enkel å jobbe med, og bidrar til å sikre ergonomiske arbeidsforhold.

“Dette er den ideelle allsidige motorsagen som kan brukes til alt fra beskjæring til trefelling, med optimal ytelse på trær opptil 20 cm i diameter. Den lave vekten og det smarte designet forbedrer ergonomien når man arbeider med tidkrevende og utfordrende prosjekter”, sier Martin Knöchel, produktspesialist hos Husqvarna.

Værbestandig motorsag

Brukere kan betjene motorsagen under alle værforhold året rundt, da den er vannbestandig og klassifisert i henhold til IPX4-systemet. Batteriet er også plassert horisontalt gjennom produktkroppen, noe som bidrar til å redusere risikoen for at smuss og vann kommer inn i batterirommet.

Med det brukervennlige tastaturet og det digitale brukergrensesnittet kan brukerne optimere produktets ytelse, se batteristatus og slå produktet på eller av med et enkelt trykk på en knapp.

Smart design og batteriløsning

435i motorsagen er basert på Husqvarnas fleksible 36V batterisystem Husqvarna BLi-X. Dette betyr at når andre typer oppgaver krever oppmerksomhet, kan 36V-batteriet også benyttes til dine andre 36V Husqvarna-verktøy, for eksempel gresstrimmere, ryddesager og blåsere. Husqvarna BLi-X-systemet tilbyr batteristrøm til alt fra lette og krevende arbeidsoppgaver til både huseiere og profesjonelle.

Batterisagen har også en savE™ modus som brukeren kan slå på, og som vil senke turtallet for oppgaver som ikke krever full kraft for å maksimere kjøretiden. I tillegg slår motorsagen seg automatisk av hvis den ikke brukes innen tre minutter.

435i kommer med to forskjellige sverdstørrelser: 14” og 16”.  14” er tilgjengelig med standard eller verktøyløs kjedestramming, og 16” med standard kjedestramming.

 

Tekniske spesifikasjoner:

Effekt: 2,0 kW

Vekt: 2,8 kg

Børsteløs motor: Ja

Kjede: SP21G

Kjedehastighet: 21 m/s

Kjededeling: 14-16”

IPX4: Ja

Digitalt brukergrensesnitt: Ja

ECO-modus: Ja

Automatisk avstenging (180 sek): Ja

Verktøyløs variant: Ja

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no