Meny
18.03.2013

Huskolleksjonen Tind – et arkitektsamarbeid med Claesson Koivisto Rune

Fiskarhedenvillan feirer 20-årsjubileum med et unikt samarbeid signert Claesson Koivisto Rune. Resultatet er huskolleksjonen Tind.
Fiskarhedenvillan ble grunnlagt i Dalarna i Sverige for 20 år siden. Ideen var – da som nå – prisgunstige, lettmonterte hus tuftet på et solid håndverk. Når modulene plassbyg¬ges, er det tradisjonelle håndverksmetoder som tas i bruk. 

Fiskarhedenvillan ønsket å markere 20-årsjubileet ved å gjøre noe ekstraordinært. Det ble innledet et samarbeid med arkitektkontoret Claesson Koivisto Rune, som har vunnet adskillige priser og stadig er høyaktuelle når det gjelder design og arkitektur. 

Claesson Koivisto Rune fikk i oppgave å tolke en moderne nordisk villa. Det som etter hvert vokste fram, var et hus som ikke bare overrasket rent estetisk, men som også lå på et prisnivå som ikke tidligere har vært mulig for verdensledende arkitektur. Alt dette uten å gå på kompromiss med et av Fiskarhedenvillans grunnverdier: å produsere ferdighus av høyeste kvalitet.

En interessant detalj er at alle vinduer har en fasing som gjør at de ser større ut utenfra enn de i virkeligheten er.

Et unikt hus som Tind byr selvsagt også på flere valgmuligheter, der husets eiere kan påvirke interiøret ved hjelp av material- og fargevalg.

Tind finnes i tre størrelser; 1 plan 135 m2, 1 1�� plan 181 m2, 2 1�� plan 289 m2.

Kilde: perpr.no

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no