Meny
07.05.2018

Hultafors lanserer nye laser

Hultafors utvikler stadig sitt verktøysortiment for kresne håndverkere, og de nyeste tilskuddene består av tre brukervennlige laserverktøy.

Dette inkluderer en distanselaser, som gjør håndverkerens arbeidsdag mer effektiv.
   – Vi har manglet noen produkter i laserkategorien, sier Hultafors' produktsjef Per Eriksson. – Derfor har vi utvidet sortimentet med krysslaser, punkt- og krysslaser og distanselaser, verktøy som vi tidligere ikke har hatt i vårt sortiment.
   I følge Eriksson har de tre nye laserne blitt designet med fokus på brukervennlighet, både når det gjelder forståelse og bruk. – Våre nye intuitive laserverktøy er enkle å forstå og bruke, slik at de brukes mer effektivt, sier han.

Distanselaser
Hultafors sin første distanselaser, HDL 80, er et brukervennlig verktøy med rekkevidde opp til 80 meter.
   – Den er perfekt for mål av lengre distanser og ved kalkulering av areal og volum, forteller Eriksson.
   Lanseringen består også av PXL punkt- og krysslaser samt HXL krysslaser. PXL er et selvforklarende verktøy med sterke laserlinjer som forenkler presisjonsarbeid som f.eks. å sette opp vegger. Den brukervennlige HXL-krysslaseren sikrer rask og presis avlesning ved flislegging, tapetsering eller når man henger opp skap.
   – Vi har valgt å tilføye noen produkter i laserkategorien som vi mener vil være et godt supplement til vårt produktsortiment, konkluderer Eriksson.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no