Meny
05.10.2013

Høstslipp fra Dell: ny nettbrett-serie og kraftig XPS

De to nettbrettene i Venue Pro-serien har høy brukervennlighet ifølge produsenten. I tillegg har de 2-i-1-funksjonalitet. Med ekstrautstyr som tastatur og dokkingstasjon blir de datamaskiner med nettbrett-utforming. Samtidig kommer XPS 15, verdens første bærbare PC med 15,6 tommers Quad HD+ (3200x1800) berøringsskjerm. I tillegg oppgraderes Ultrabook-en XPS 13 med raskere prosessor, full HD-skjerm (1920x1080) og enda bedre batteritid.
Den nye nettbrett-familien består av Dell Venue 8 Pro (se bildet) og Dell Venue 11 Pro. Dette er ultra-tynne modeller basert på Windows 8.1. Begge nettbrettene er basert på Intel, med Intel Atom firekjerners Baytrail-prosessorer. I tillegg kan man velge opptil fjerde generasjons Intel Core i3- og i5-prosessorer på Venue 11 Pro, samt Intel vPro for administrasjon. 

Brettene er fullt kompatible med Windows-applikasjoner og Microsoft Office. Begge har mulighet for avanserte sikkerhets- og administrasjons-verktøy og -tjenester som TPM.

Venue 11 Pro blir tilgjengelige med norsk operativsystem fra slutten av desember, mens Venue 8 Pro kommer i slutten av januar. De norske prisene er foreløpig ikke klare.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no