Meny
13.03.2019

Høyt energinivå hele dagen

Som profesjonell håndverker stilles det store krav til effektivitet for at man skal rekke alt som står på agendaen – men ingen jobber effektivt når man er sliten.

For å jobbe effektivt gjelder det å velge verktøy som å ta hensyn til ergonomi og driftssikkerhet. Dette har ITW Construction Products fokusert på når de utviklet Paslode IM50 som er et av Nordens mest populære gassverktøy til dykkert.
  Arbeidsrelaterte muskel- og skjelettplager er den største enkeltårsaken til fravær i arbeidslivet. Ifølge Arbeidstilsynets rapport fra 2018* vises det at yrkesaktive i bygge- og anleggsvirksomhet oppgir høyere forekomst av arbeidsrelaterte muskel- og skjelettplager enn gjennomsnittet av andre yrkesgrupper. For å forebygge dette er riktig valg av verktøy et av mange viktige tiltak.  
   Som pioneerer innen skuddverktøy har ITW Construction Products utviklet Paslode IM50 F18, designet for å være håndverkerens trofaste følgesvenn på byggeplassen. Den slangefrie, gassdrevne dykkertpistolen er både lett og kompakt som gjør det enkelt å bevege seg fritt uten risiko for å snuble, samtidig som den er enkel å bære rundt på. 

Optimal innfesting skåner kroppen
Paslode IM50 er et ideelt innendørsverktøy med optimalisert vekt og balanse så man kan jobbe hele dagen uten å bli sliten. Rolf-Petter Dørum, Country Manager i ITW Norge forklarer:
- Håndverkere trenger å være på topp under store delen av dagen ellers er det en risiko for at man skader seg. Hvis man belaster kroppen feil kan det føre til langsiktige helseproblemer og derfor er det viktig å tenke på ergonomi – som både sikrer mer effektivitet og god kvalitet på sikt.

Enkelt og effektivt
Med Paslode IM50 får man en ergonomitilpasset og lett pistol med et lithiumsbatteri som lader raskt. Pistolen kan skyte opp til 10 000 skudd per lading og med sin vendbare beltekrok er den tilpasset til å bære rundt på arbeidsplassen. Dørum forteller:   
- Det er et verktøy som kan brukes til flere forskjellige oppgaver på byggeplassen, i tillegg har den egenskaper som gjør at den kan brukes av alle – uansett erfaring. Paslode IM50 er enkel å håndtere, skyter raskt og kan dybdejusteres uten ekstra verktøy. Alt dette gjør at man kan enkelt holde energinivået gjennom hele dagen.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no