Meny
13.10.2014

Honeywell lanserer vernebrillen Millennia 2g

Honeywell har lansert neste generasjonen av Millennia-vernebriller, Millennia 2G.

Brillene er klare til bruk rett fra emballasjen, slik at arbeiderne kan fokusere på jobben uten å bekymre seg for justeringer eller bevegelige deler. Millennia 2G er aktuell for brukere som jobber i bygg og anlegg, olje og gass og annen industri. 
 
– Vi lot våre kunder innta førersetet da vi skulle designe Millennia 2G, sier Christine Mello-Blonay, seniorproduktsjef for Honeywell Safety Products. – Ved å lytte nøye til arbeidernes ønsker har vi utviklet en ny stil som spesielt tilfredsstiller deres behov for enkelhet – uten justerbare deler – mens vi samtidig sikrer en behagelig passform, overlegen øye-/kinndekning og større synsbredde. Kombinert med den nye, sportsinspirerte stylingen tilbyr Millennia 2G en øyebeskyttelsesløsning som kan øke arbeidernes aksept av vernebriller og understøtte den generelle sikkerheten.
  Millennia 2G har heldekkende linse for å gi øye-/kinndekning som beskyttelse mot partikler, støv og støt. En hyllelignende design over øyebrynet bidrar ytterligere til å hindre støv i å slippe inn i innfatningen ovenfra. Vernebrillene gir et godt synsfelt med utmerket sidesyn, og en sportslig, moderne innfatning bedrer arbeidstakernes overholdelse av sikkerhetsbestemmelser. Komfort er sikret med myke, fleksible materialer innebygd i innfatning og stenger, mens myke neseputer gir en sikker passform som hindrer utglidning. 
  Brillene fås i svart innfatning og seks linsetoner, inkludert klar, grå, HDL gul, In/Out sølv, IR 3 og IR 5 til bruk i nesten alle lysforhold. Brillene oppgis å være ekstremt motstandsdyktig mot utvendige riper og har et antiduggbelegg på innsiden. Millennia 2G dielektrisk design er sertifisert i henhold til kravene i EN166-standarder og er trygg for bruk i elektrifiserte miljøer.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no