Meny
11.02.2019

Hodetelefoner med eksklusiv AI-teknologi

Nye Elite 85h har Jabra SmartSound, som er basert på AI-teknologien audEERING, støykansellering (ANC) og Jabra HearThrough-teknologi, som lar brukeren definere hvor mye lyd utenfra som slippes gjennom.

Produsenen sier dette om de nye hodetelefonene: Hodetelefonene setter ny standard på alle områder: 32 timers batteritid (med ANC aktivert), krystallklar lyd gjennom avansert 6-mikrofons samtaleteknologi, 40mm spesialutviklede høyttalere for en førsteklasses akustisk opplevelse og bransjeledende holdbarhet. Dette, sammen med SmartSound og helt håndfri tilgang til stemmeassistenter, gjør Elite 85h til de smarteste ANC-hodetelefonene på markedet.
   Elite 85h er utviklet for å møte utfordringene til dagens brukere, der støy er mest sentralt. Jabras SmartSound-teknologi løser dette på en helt ny måte. Jabra har et eksklusivt deleierskap i selskapet audEERING, som er verdensledende innen AI-lydteknologi. Dette har gjort det mulig å integrere teknologien i Elite 85h, noe som gir en personalisert lydopplevelse som overgår eksisterende ANC-løsninger på markedet.

SmartSound, drevet av AI-teknologi
Jabra SmartSound er basert på audEERINGs intelligente AI-teknologi, som bruker avanserte algoritmer for analyse av lydene i omgivelsene rundt brukeren. Den kan oppdage over 6000 unike lyder, og registrerer og tilpasser lyden automatisk hvis du eksempelvis beveger deg fra en støyete togstasjon og inn i en stille togvogn. Den velger ett av tre modus: "Commute", "In Public" eller "In Private". Brukeren kan også personalisere innstillinger for lyd og samtaler ytterligere i Jabra-appen Sound+, som husker dine personlige preferanser i andre modus.

100 prosent håndfri
Mikrofonløsningen og Jabra Sound+-appen gir en 100 prosent håndfri tilgangsopplevelse til stemmeassistenter. Brukerne trenger ikke lenger trykke på en knapp på hodetelefonene for å kommunisere med Alexa, Siri® eller Google Assistant™. Du trenger bare å snakke for øyeblikkelig tilkobling, og Jabra er blant de første med å integrere Alexa-aktiveringsordet i hodetelefoner for direkte tilgang.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no