Meny
09.03.2020

Henkel lanserer universalt reparasjonslim

Henkels nye LOCTITE HY 4070 universalt reparasjonslim er et innovativt lim i en klasse for seg selv.

En ny, patentert hybridteknologi kombinerer det beste fra to teknologier for å oppnå styrke, kort festetid og varighet i ett produkt. Og for dem som driver med reparasjon og vedlikehold av kjøretøy, gjør denne utviklingen det allsidig nok til å løse en rekke reparasjonsutfordringer.
   LOCTITE HY 4070-limet har en kapasitet som overgår tradisjonelt lim og åpner døren til nye bruksområder og løsninger. Det fester på 60 sekunder og herder på to minutter på de fleste materialer, og fungerer spesielt godt på de fleste typer plast, kombinasjoner av plast og metall samt materialer av gummi. Med en holdbarhet i dysen på 3-4 minutter, er HY 4070 spesielt effektiv når produktet skal fylles i en sprekk, opptil 5 mm, mellom blandede underlag. En viktig egenskap er limets evne til å lage en svært sterk skjøt som er motstandsdyktig mot slag og bøying.
   Dette er et ideelt universallim for karosserireparasjonsverksteder – ett produkt som er egnet til mange bruksområder. Formelen krever minimal risikomerking, så den er tryggere å håndtere enn mange alternative produkter. Typiske bruksområder omfatter alt fra reparasjoner av frontlyktsbraketter til reparasjoner av støtfangere og festing av metallgitter. LOCTITE HY 4070 kan også brukes til å fylle igjen dype sprekker og riper i hjul av metallegeringer før de påføres ny maling.
LOCTITE HY 4070 universalt reparasjonslim byr på høy kvalitet i ekstreme miljøer og krevende forhold. Egenskapene og fordelene omfatter høy støt- og vibrasjonsmotstand, høy fuktbestandighet og rask festestyrke for raske, varige reparasjoner. Dette produktet kommer i en 10 ml patronpakke, klar til bruk.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no