Meny
25.04.2016

Helårsstøvel i naturgummi setter ny standard

Grubs lanserer nå en ny vernestøvel på det norske markedet.

Bak selskapet står en engelsk familie som har produsert fottøy siden 1700-tallet.
   Det først og fremst innovativ teknologi som preger nyheten Ceramic 5.0. Støvelen er bygd opp av naturgummi og isolert med 5 mm neopren. Utsiden på skaftet er dekket med et slitesterkt nylonstoff. For at støvelen skal puste og pumpe ut uønsket fukt og varme, er innsiden dekket med et fôr som får luften til å sirkulere når man rører på seg. Denne materialbruken gjør Ceramic 5.0 tilnærmet til en helårsstøvel. Komfortsone er fra minus 15 til pluss 15 grader. Støvelen har et smidig skaft som kan brettes ned.
   Tåhette og spikertrampbeskyttelse er av keramisk kompositt, et metallfritt materiale som ikke leder kulde. At det er metallfritt er en fordel hvis man for eksempel skal gjennom skannerne på flyplassen. Ceramic er antimagnetisk og antistatisk og kan derfor brukes i brannfarlige områder.
   Sålen i slitesterk nitril er mønstret og gir et godt grep på glatt underlag. Den er vridningsstiv og oppgis å være svært stabil i bruk. Sålen er dessuten antistatisk, oljebestandig og tåler f.eks. sement. Den løse innersålen i 6 mm former seg til foten under bruk. Sålen er videre forberedt for pigging.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no