Meny
17.04.2020

Harmoniske Shell Pink

Le Creuset lanserer en ny, unik farge – Shell Pink.

Den vakre fargen er inspirert av de fine nyansene fra muslingskall, hvor hvitt og lyserødt blandes og changerer. Resultatet er en sart lyserød som fremstår som både eventyrlig og rolig, og som kan tilføre et avdempet feminint preg til din personlige stil. 
   Shell Pinks rolige og harmoniske farge passer perfekt til en stille morgenstund med tid til velvære og en lekker frokost på sengen.

En farge som aldri går av moten
Lyserøde toner har i mange år preget motescenen og kommer igjen hver sesong. Nå kan du også bringe den fine fargen inn på kjøkkenet ditt og borddekkingen din. Det sarte fargespillet fra en svært lys rosa til en mer ren lyserød farge kan gi en unik og innbydende følelse ved middagsbordet, og det gir anretningene dine ekstra oppmerksomhet. Shell Pinks nyanser vil nemlig fremheve matens farger og strukturer slik at de ser ekstra innbydende ut i gryten eller på tallerkenen.
   Shell Pink kan både fungere alene, hvor den er ren og enkel, men den kan også kombineres med andre farger for å skape et spennende fargespill.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no