Meny
02.10.2015

Håndbasert forskalingssystem i startpakker

To personer er alt som skal til for å bygge og montere Teknikks forskalingssystem AluFix.

Systemet kommer i startpakker skreddersydd alle profesjonelle behov. Betongarbeid er tungt arbeid med store kostnader og ressurser forbundet med frakt, oppsett og sikring. Særlig i mindre og mellomstore prosjekter etterspørres løsninger og metoder som blant annet fjerner behovet for kran, uten å kompromisse på kvalitet og sluttresultat.
   Derfor har Teknikk hentet AluFix til det norske markedet. Betongbransjen er i endring, og det settes stadig større krav til kvalitet, effektivitet og kostnader. Boligutbyggeren Tromsø Entreprenør har allerede testet systemet en periode og deler sine erfaringer:

Lett håndterlig
– Vi bruker AluFix på et prosjekt nå. Funksjonaliteten er lik andre løsninger på markedet, men vekten er helt avgjørende. Vi sparer store kostnader med enkel frakt da vi fjerner behovet for kran på byggeplassen. Vi er veldig godt fornøyd, sier Torleik Henriksen, prosjektleder i Tromsø Entreprenør.
   Aluminiumsrammer gjør systemet lett håndterlig. Dette gir enklere og raskere opp- og nedmontering og øker fleksibiliteten og sikkerheten. Det egner seg godt der plassen er begrenset.

Startpakker
– Vi utfordrer tradisjonelle holdninger til, og metoder for forskaling. Med AluFix legger vi til rette for at alle profesjonelle, uansett størrelse, skal kunne bygge trygge, solide og raske betongkonstruksjoner av høy kvalitet, sier Erik Chapman, daglig leder i Teknikk AS. 
   Teknikk lanserer startpakker i liten, mellom og stor størrelse. Pakkene kommer med veggelementer i høyde på tre meter og tilpasningselementer i fem forskjellige bredder, og alt av låser, muttere, stag, støtter og sikring. Systemet kan benyttes like godt både stående og liggende. Typiske bruksområder er boligbygging, næringsbygg, anleggsprosjekter og hage- og landskapsprosjekter.

Bedre isolasjonseffekt
AluFix leveres med lukkede og pulverlakkerte aluminiumsprofiler. En spesiell alkus plasthud mot støpen gir rundt 30 prosent bedre isolasjonseffekt enn finér, trekker ikke til seg vann og gir glatte overflater, over 1000 ganger ombruk og en selvlukkende effekt ved perforering, som spikerslag. Teknikk tilbyr en service-avtale for å holde systemet intakt og fullt funksjonelt.
   – Dette er løsningen du bør velge når du har begrenset med mannskap, tid og plass og ønsker å fjerne utgifter på kran. Resultatet er betongarbeid av høy kvalitet til en tid og pris få kan matche, sier Chapman.
   Teknikk deltar på Bygg Reis deg. AluFix forskalingssystem blir presentert og vist frem på egne Teknikk-seminarer som har begrenset antall plasser. Mer informasjon og påmelding her: http://bit.ly/teknikk-seminar

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no