Meny
18.04.2017

HBM lanserer ny momentmåler

HBM lanserer T12HP, en ny momentmåler som er egnet for testbenker i industrier som bilproduksjon, vindkraft og offshore, der høy presisjon spiller en viktig rolle.

HBM sier dette i en nyhetsmelding: T12HP-momentmåler gir bedre nøyaktighet over hele måleområdet enn enhver annen standard momentmåler med to måleområder takket være en overlegen temperaturstabilitet og FlexRange-evne.
   – Vi ser en økende interesse for høypresisjonsmåling fra våre nordiske kunder. I produktutvikling der marginene stadig krymper, kan selv små forbedringer gjøre en stor forskjell. Derfor er høy presisjon viktig ved testing av et nytt produkt. Den nye momentmåleren fyller et tomrom og gjør det mulig å dekke hele målområdet med samme multifunksjonelle momentmåler, sier Bjarne Hauge i HBM Norge
   T12HP kan enkelt integreres med ulike testbenkkonsepter via CAN-, PROFIBUS-, EtherCAT- og PROFINET-koblinger. Ifølge produsenten kombinerer T12HP fleksibiliteten ved digital signalkondisjonering med målenøyaktigheten fra en bærefrekvensforsterker uten tap av data eller nøyaktighet.
   Den nye momentmåleren oppgis å gi et minimalt linearitetsavvik, inkludert hysterese på 0,007 prosent, og en temperaturstabilitet med TC0 på 0,005 prosent/10 K. Den har måleområder fra 100 Nm til 10 kNm og oppfyller kravene til HBM nøyaktighetsklasse 0.02.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no