Meny
06.04.2021

Google lanserer andre generasjon av Nest Hub i Norge

I dag er det klart at den andre generasjonen av Google Nest Hub lanseres i Norge den 4. mai.


Nye Nest Hub, som kommer med en søvnsensor, er basert på samme lydteknologi som Nest Audio og leverer 50 prosent kraftigere bass enn sin forgjenger. Det blir samtidig enklere å spille musikk, podcaster, TV og film med “Quick Gestures”. Med enkle håndbevegelser foran displayet kan du nå spille av eller pause innhold fra eksempelvis YouTube Music, Spotify, YouTube, Netflix eller Disney+.

Hjelper deg med å sove bedre
Nest Hub er utviklet for å være til hjelp og forenkle hverdagen. Ved hjelp av en søvnsensor kan den nå også bidra til en bedre natts søvn.
   – Mange bruker allerede våre produkter til å leve sunnere, og med nye Nest Hub gir vi brukerne muligheten til å analysere sine søvnmønstre slik at de skal kunne sove bedre. I tillegg til den spesifikke søvnfunksjonen, kommer den nye Nest Hub også med en rekke oppdateringer av funksjonaliteter vi har sett brukerne sette pris på tidligere, sier Andrea Lewis Åkerman, fungerende kommunikasjonsansvarlig i Google Norge.

Forstå søvnen din
Søvnsensoren er en radarfunksjon kalt Motion Sense (med radarsensoren Soli) som analyserer hvordan personen, som er nærmest enheten, sover basert på bevegelse og pust - helt uten bruk av kamera eller smartklokke. Den kan også oppdage hosting, snorking eller forandringer i lys eller temperatur for å gi et bedre helhetsbilde av hva som påvirker søvnkvaliteten ved hjelp av innebygde mikrofoner, tilpasningsdyktige omgivelseslys og temperatursensorer.
   Hver morgen får du en personlig oppsummering av søvnen din på skjermen, eller så kan du når som helst med en enkel kommando spørre Google hvordan du har sovet. Søvnsensoren kan også kobles sammen med Google Fit-appen eller andre Android- og iOS-enheter for å kombineres med øvrig helse- og treningsinformasjon.
   “Sleep Sensing” kan også hjelpe deg med å skape personlige søvnrutiner og gi forslag til hvordan du kan forbedre søvnkvaliteten etter å ha anvendt funksjonaliteten ett par netter på rad. Tjenesten er utviklet i samarbeid med søvnforskere og er tilgjengelig for testing uten kostnad i den nye versjonen av Nest Hub i hele 2021.
   “Sleep Sensing” er helt valgfritt å bruke – personvern gir deg kontroll:

Du velger selv om du vil aktivere funksjonen. En indikator på skjermen viser når den er aktiv.
   Motion Sense registrerer kun bevegelser, ikke spesifikke kropper eller ansikter. Lyddata fra snorking eller hosting behandles kun i enheten og sendes ikke videre til Googles servere.
   Det er flere forskjellige måter å slå av “Sleep Sensing”-tjenesten, hvilket inkluderer en knapp på selve maskinen som slår av mikrofonen.
   Du kan når som helst se gjennom eller slette søvndataene dine. I tråd med Googles personvernregler anvendes ikke dataene i personlig tilpassede annonser.
   Selv om du velger å ikke aktivere “Sleep Sensing”, kan Nest Hub fortsatt bidra til bedre søvn. Skjermen blir mørkere om kvelden og kan spille avslappende lyder. Og når det er tid for å våkne, øker skjermens lysstyrke og alarmvolum gradvis. Men ønsker du heller å fortsette og sove, lar Motion Sense deg slumre videre dersom du beveger hånden foran skjermen.

Bærekraftig design som fungerer i alle rom
Nye Nest Hub kommer i to ulike farger - Chalk og Charcoal. Skjermen er uten synlige kanter, enkel å rengjøre og fungerer også som en fin, digital fotoramme. Dessuten er den, i tråd med Googles bærekraftsarbeid, designet med resirkulerte materialer der de mekaniske plastdelene inneholder 54 prosent resirkulert plast.
   For bedre oversikt over det smarte hjemmet, viser Nest Hub alle kompatible, tilkoblede enheter på ett sted. Den støtter også Thread, en ny tilkoblingsstandard for tilkoblede enheter, utviklet gjennom Project Connect Home som gjør det enda enklere å kontrollere ditt tilkoblede og smarte hjem.
   Den andre generasjonen Nest Hub vil ha en veiledende pris på 1149 kr hos Google Store og en rekke forskjellige forhandlere i Norge fra 4. mai 2021.


« Tilbake

 CMS by Makeweb.no