Meny
16.09.2014

Goodyear lanserer vinterdekk for lave temperaturer

Goodyear kunngjør at de har lansert et nytt nordisk piggfritt vinterdekk med navnet UltraGrip Ice2 på det nordeuropeiske markedet.

Det nye dekket er spesielt utformet for å kunne håndtere vanskelige nordiske vinterforhold, der piggdekk ikke alltid er nødvendig eller tillatt.  
  Ultragrip Ice 2 er utviklet for å prestere ved lave temperaturer, for forbedret veigrep, forbedret bremsing på snø og is, og for et forbedret totalgrep på vinterveier. For å oppnå dette har Goodyears ingeniører brukt nesten tre år på å utvikle det nye UltraGrip Ice 2.  
   UltraGrip Ice 2 er utstyrt med et nytt, avansert, tilpasningsdyktig materiale som er utviklet med tanke på å sikre at gummien holder seg elastisk også i arktiske vintertemperaturer og dermed opprettholder best mulig grep på snø, is og tørre veier. En kombinasjon av Active Grip-teknologien, som opprettholder optimal kontakt med ekstremt glatte veibaner, og det nye materialet, gjør dette dekket svært godt under mange ulike føreforhold, opplyser selskapet. Trekkraft og bremsing på snø og is støttes av de rette lamellene, som fungerer som beltebånd som graver seg ned i underlaget på veien. 
  Når det gjelder håndtering på is, gir UltraGrip Ice 2 et fotavtrykk med jevn trykkfordeling som sikrer at kontakten med bakken er jevnt fordelt over dekkflaten. Hver del av hver blokk kan da gjøre sitt på mest mulig effektiv måte for å holde seg fast på glatt underlag. I kombinasjon med rette lameller sikrer dette et høyt nivå av kontroll og grep selv under ekstreme forhold.
  Forbedrede egenskaper i snø leveres med et sagtakket spor med åpne sider, mens åpne skuldre og et bredt spor langs hele omkretsen bidrar til å drenere bort slaps og vann.  

Kilde: mynewsdesk.com

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no