Meny
20.10.2015

Gjør fiskale målinger enklere i eksplosjonsfarlige områder

Fluke lanserer nå den rykende ferske nyheten Fluke 721Ex.

Salgsingeniør Espen T. Førde i IKM Instrutek forteller at nøyaktigheten og funksjonaliteten til den nye Fluke 721 doble trykkalibratoren gjør den ideell for alt fra fiskalmålinger ved gassoverføringer til generell presisjonsmåling i eksplosjonsfarlige områder. Med IECEx- og ATEX Ex ia IIB T3 Gb(sone 1)-godkjenninger slipper man «hot-work»-tillatelser og sparer dermed mye tid og penger ved slike målinger.
   Fluke 721Ex er tilgjengelig i 14 ulike modeller, der man velger mellom 16psi eller 36psi på lavtrykksensoren og flere trykk mellom 100psi og 5000psi på høytrykksensoren. Disse trykkene blir målt med en nøyaktighet på 0,025 prosent FS. I tillegg til å være en utmerket trykkalibrator har 721Ex også innebygd sløyfekalibratorfunksjoner samt mulighet for å koble på en Fluke RTD-probe for Ex-sikre temperaturmålinger.
   – I sammenheng med lanseringen av 721Ex lanserer Fluke også en rekke nye premium trykkslanger og adaptere. Disse vil være inkludert i Fluke 700HTPK2 og 700PTPK2 pumpesett på henholdsvis 700 og 40 bar. Disse adapterne og slangene krever ikke noe verktøy for å kobles sammen. Dette vil gjøre det enklere å unngå lekkasjer ved testing og kalibrering av trykksensorer, avslutter Førde.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no