Meny
04.07.2014

Gir 25-års garanti på Flexwatt

Varmecomfort AS på Strømmen er den eneste norske leverandøren som gir 25 års garanti på sin lavtbyggende varmefolie Flexwatt. – Så langt har vi ikke hatt noen reklamasjoner på produktet, sier gründerne Øyvind og Lars Ruud i selskapet.

Varmecomfort, som ble etablert for 11 år siden, har bygd opp et godt rennomé i markedet. Selskapet har de senere årene opplevd en sterk omsetnings- og resultatvekst. Det skyldes en målbevisst satsing blant de ansatte i bedriften. For ytterligere å styrke sin markedsposisjon ble Ole Harald Filtvedt ansatt som daglig leder i fjor.  

Lang farstid
Øyvind Ruud har over 25 års yrkeserfaring fra Onninen. Der solgte han blant annet Flexwatt-produktet. Da han fikk mulighet til å starte opp med import av Flexwatt sammen med sin sønn Lars – var ikke veien lang til etableringen av Varmecomfort AS for 11 år siden. 

Fullverdig produktspekter
I kjølvannet av selskapsdannelsen kontaktet Varmecomfort anerkjente varmekabelprodusenter i Danmark og Tyskland og en termostattilvirker i Frankrike. – Resultatet var at vi fikk et fullverdig produktspekter av gulvvarmeprodukter med høy kvalitet til en fornuftig pris. For å bli en avlaster for våre kunder (installatører/montører) i deres hektiske hverdag tilbød vi gratis prosjektering av gulvvarmeanlegg. Dette er en ordning som verdsettes høyt den dag i dag. Vi leverer en komplett pakke med tegningsunderlag, matter, klips og dobbeltsidig teip, slik at montøren slipper å dra innom andre elbutikker for å kjøpe tilsvarende utstyr, sier Ruud. Han kan fortelle at tegningsunderlaget er godkjent som sluttkontrolldokumentasjon. 

Betryggende
Flexwatt er stammen i selskapets produktportefølje. Flexwattprodusenten i USA, som gir 25 års garanti på produktet, gjennomfører nøye produksjons- og kvalitetskontrollerer for å påse at det holder mål.
   – For våre kunder og oss som leverandør er det betryggende, sier Ruud. – Det verst tenkelige er reklamasjonsfeil der gulvet må rives opp og erstattes med ny varmefolie og parkett. Det er en kostbar operasjon som kan påføre leverandører store tap. For ytterligere å sikre oss mot uforutsette hendelser benytter vi spesialdesignede klemmer tilpasset Flexwatt. Nytt av året er også en plate i Reflektor-serien, DensiPro 50, som tilfredsstiller parkettleverandørenes strengeste krav til hardhet, tåler påkjenningen fra store gjenstander og unngår unormal belastning på parkettskjøter.  

Breddesortiment
Flexwatt leveres nå med et breddesortiment fra 20, 40, 60, 80, 100 til 120 cm – der 20 og 80 cm er siste tilvekst av bredder. Det forenkler legging av matter på kompliserte underlag. – Produktsortimentet dekker alle gulvflater slik at montøren unngår skjøter og kaldeffekt på gulvet. Vi fyller nå hele bredden på gulvet og tilpasser folien til romstørrelsen, sier Ruud. 

Raskere å regulere
Varmecomfort har over 36 års erfaring med Flexwatt, og produktet er godt innarbeidet på det norske markedet. – I forhold til vannbåren varme eller varmekabel i betong er lavtbyggende varme raskere å regulere. Med dag- og nattsenking tar det kort tid før komforttemperatur oppnås. Også i hus som følger TEK10- og etter hvert TEK15-standard, vil våre varmekilder gi det beste resultatet. Magasinerende varmekilder er uegnet for tette hus, mener Ruud, som legger til at Flexwatt bidrar til å redusere strømutgiftene. 

Totalleverandør
Varmecomfort er totalleverandør av varmematter, varmekabler, termostater og nå LED-armaturer. Termostatene leveres med alle tenkelige funksjoner, som gulv- og romføler, dag-, natt- og feriesenking. 
   – Vi har funnet en miks av kvalitetsprodukter som gjør hverdagen enklere for montører. Vi satser nå for fullt på LED-armaturer der Magnar Ruud med over 15 års erfaring fra lysbransjen er produktansvarlig. Produktene holder høy kvalitet og lar seg dimme uten flimring.   

Utvider virksomheten
– Som følge av Varmecomforts sterke vekst de senere årene jobber vi aktiv med å finne nye selgere. Vi vil også utvide våre lokaliteter på Strømmen med nye kontorer, større lager og kurssenter for å nå våre vekstambisjoner. Vi skal være gode på områder der vi har den beste faglige kompetansen, avslutter Ruud.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no