Meny
08.06.2020

Gassnyheter fra Linde innen 3D-print

Økt hastighet og bedre kvalitet på utskriftene. Lindes gassblandinger effektiviserer utskriftsprosessen. I år skulle de ha debutert på Elmia 3D.

Gassleverandøren Linde ønsket å vise flere nyheter på stand. Blant annet analyseenheten ADDvance O2-presisjon. Det gjør det mulig å analysere oksygen- og fuktighetsinnhold i trykkammeret, men kan også regulere oksygeninnholdet i kammeret til ønsket nivå under utskriftsprosessen.
   – Vi ville også ha vist prøver av gassblandingene våre. Gassene dekker alle utskriftsapplikasjoner og gir mulighet for økt hastighet når du skriver ut, samtidig som du får bedre produktkvalitet, sier Bo Williamsson, produkt- og applikasjonssjef i Linde Gas, Region Europa Nord.
   Linde Gas AB, som fram til januar i år gikk under navnet Aga Gas AB, er en ledende leverandør av gass innen tilsetningsindustri.
   – Gassapplikasjoner finnes i hele verdikjeden når det gjelder 3D-utskrift. Gass brukes både i pulverproduksjon og i selve utskriftsprosessen, men også i etterbehandling av det trykte produktet, sier Bo Williams-son.
    – Linde har også utviklet et produkt, ADDvance Pow-der Cabinet, for lagring av pulveret i en kontrollert atmosfære. Utstyret garanterer at kvaliteten på pulveret opprettholdes under lagring av brukeren.
   Linde har investert betydelige ressurser i sin innsats på 3D-området i Norden, men også globalt. I München har de etablert et utviklingslaboratorium med ni ansatte og fire skrivere som brukes til utviklingsprosjekter og kundetester.
   – Det merkes at interessen for gass i tilsetningsindustri har økt den siste tiden. De virkelig innviede er klar over at det er en del av prosessen, men langt fra alle. Dette er en av grunnene til at vi valgte å investere i Elmia 3D.

Se også www.linde-gas.se

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no