Meny
29.04.2024

Garmin Connect får et nytt utseende: Et forenklet design gir en mer tilpasset opplevelse

I dag oppdaterer Garmin sin app for smarttelefoner, nettbrett og datamaskiner. Et moderne, brukervennlig design som viser avansert helse- og treningsinnsikt skal hjelpe brukerne med å nå sine mål.

Garmin presenterer i dag omfattende oppdateringer til Garmin Connect™, for både app og nettsted. Oppdateringene gir en mer personlig opplevelse som fokuserer på helse- og treningsdata for å hjelpe brukeren med å spore sine personlige mål. Fra og med i dag kan utvalgte kunder som bruker Garmin smartklokker, sykkelcomputere og tilbehør, velge å teste betaversjonen av Garmin Connect før den blir tilgjengelig for alle senere på året.

"Garmin Connect spiller en viktig rolle i å hjelpe brukere med å registrere, analysere og dele helse- og treningsstatistikk ved hjelp av en sammenkoblet Garmin-enhet. Vi er glade for å kunne tilby et forenklet design, med mer relevant innsikt, for å inspirere og hjelpe kundene våre i deres søken etter å nå målene sine", forteller Joe Schrick hos Garmin.

Skreddersydd

Enten du vil holde øye med helsen din, holde deg aktiv eller trene til det neste store løpet, har nye Garmin Connect funksjoner som kan hjelpe med å se data og statistikk som aldri før. Appen kan tilpasses med oversiktsfelter som justeres etter eget ønske.

Dagens aktivitet

Se dagens loggførte aktiviteter og kommende treningsøkter, løp og konkurranser for de neste to dagene.

I fokus

Få detaljert informasjon om helse- og treningsdata som søvnvurdering, sporing av Body Battery™, treningsstatus og mer1, samt en ukentlig oversikt over aktivitetstrender som kan tilpasses for å vise aktivitetene du velger.

Enkelt og raskt

Velg fra et bredt spekter av statistikk – inkludert puls, intensitetsminutter, skritt, kaloriforbruk, stress, antall trapper, væskeinntak, metabolsk alder, HRV-status, VO2-maks, treningsbelastning, varme- og høydeakklimatisering, utholdenhetspoeng og mer1 – og se alt raskt og enkelt på ett sted.

Konkurranser

Forbered deg på et kommende løp med løpsinformasjon, for eksempel nedtellingsklokke og værmelding for løpsdagen.

Treningsplanlegging

Hold oversikt over planlagt trening for sykling eller løping via Garmin Coach, spor fremgangen din og se både planlagte og fullførte økter.

Utfordringer

Sørg for å være på toppen av ledertavlen ved å se fremgangen din ved hjelp av merker/badges-, gruppe- og familieutfordringer.

Betaversjonen av den nye oppdaterte Garmin Connect slippes i dag, og forventes å være tilgjengelige for alle senere i år.

1 Data avhenger av brukerens smartklokke, sykkelcomputer eller tilbehør.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no