Meny
15.05.2013

GO følger deg fra FM til DAB

Som første land i verden har Norge besluttet å skru av FM-båndet og gå over til det digitale bakkenettet i 2017. Utbyggingen er allerede i full gang, og i løpet av 2013 vil over 90 prosent av befolkningen ha tilgang til DAB. Pinell presenterer den norskutviklede reiseradioen GO som tar følge med deg i overgangen fra FM til DAB.
– Med Pinell GO har vi utviklet en digital reiseradio ulikt noe annet på markedet. Ved selv å designe alt fra elektronikk til utseende og konstruksjon har vi kommet frem til et produkt som er spesialtilpasset de kravene norske forbrukere har til en reiseradio – som god brukervennlighet, lang batterilevetid og god lyd i et portabelt og praktisk format, sier designeren bak digitalradioen, Andreas Erlandsen. 

Pinell GO er den første helnorske radioen utviklet i nyere tid. Sammen med akustikk- og elektronikkeksperter har designer Andreas Erlandsen skapt en reiseradio med god lyd til tross for en kompakt design. Batterilevetiden er på mer enn 24 timer. 

I tillegg til muligheter for FM-kanaler og DAB/DAB+ gir radioen tilgang til lokale og nasjonale radiokanaler samt et bredt spekter av nye kanaler. Alle kanalene blir automatisk lagt inn på radioen, og et display gir informasjon om kanalen du lytter til. Å huske på frekvenser er derfor ikke lenger nødvending – knappene nedenfor displayet lar deg velge blant alle de tilgjengelige stasjonene. 

En egen innsovningsfunksjon lar deg slumre til musikken, uten at du må tenke på å skru av radioen før du sovner. 

Fargevalgene er Frosty White, Carbon Black, Fiery Red og Deep Sea Green. Pinell GO har en veiledende pris på 1799 kroner.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no