Meny
22.10.2018

Fyller Drammenshallen med boligeksperter

Omtrent hver eneste kvadratmeter er utnyttet når Boligmesse inntar Drammenshallen 26.-28. oktober. Prosjektleder Jon Egil Kraggerud fra arrangøren Compass Fairs lover både inspirasjon, gode tilbud og eksperthjelp.

Den kreative handymannen Otto Robsahm holder foredrag både lørdag og søndag. (Foto: Bård Gundersen) 

– Vi gleder oss til årets messe i Drammen og har med oss utstillere fra de fleste bransjer, sier Kraggerud.
Totalt har han i år fått med seg over 100 nasjonale og lokale utstillere og omtrent hver eneste kvadratmeter i Drammenshallen er utnyttet til det fulle. Til og med utenfor hallen vil man kunne finne utstillere.
   – Her blir det noe for de fleste, enten du skal bygge eller kjøpe nytt, pusse opp, bytte ut møbler og interiør eller kunne tenke deg en vinterhage. Det blir muligens et ekstra stort fokus på alternative oppvarmingsmetoder, som varmepumpe, solceller og solfangere. Både Energiverket og Mestervarme Green Energy skal også holde foredrag som er utrolig smarte å få med seg dersom du har spørsmål om varmepumpe eller oppvarmingsmetoder som benytter solenergi.

Møt Otto
I tillegg til inspirerende utstillere både i og utenfor hallen, kan man både lørdag og søndag møte Otto Robsahm, kjent fra det populære TV-programmet «Sinnasnekker’n». Han skal holde foredrag der han deler av sin kunnskap, i tillegg til å lede morsomme aktiviteter på scenen.
   – Otto skal blant annet kåre messens Handygirl og Handyman, og det er alltid spennende å se hvem som løser utfordringene han kommer med på best mulig måte, sier Kraggerud.

Vinn premier for titusenvis av kroner
Gjennom hele helgen er det også mulig å registrere seg i årets messekonkurranse.
   – Trekningen skjer søndag klokka 16.30, da finner vi ut hvem som stikker av med ulike Samsung-produkter til en totalverdi på 50 000 kroner. Etterpå blir det ballongslipp, med flotte premier fra utstillerne.
   Det blir også barnepark på messen, der barna kan kose seg med morsomme aktiviteter mens foreldrene kan gå rundt i ro og mak og la seg inspirere.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no