Meny
12.03.2020

Futurehome Norges raskest voksende teknologibedrift

Deloitte Technology Fast 50 2019: Den norske teknologistartupen Futurehome har vunnet prisen som Norges raskest voksende teknologibedrift under kåringen av Fast 50.

Erik Stokkeland, medgründer og administrerende direktør i Futurehome AS.

Selskapet, som tilbyr smarthusløsninger, har en imponerende vekst på 3861 % de siste fem årene.
   Deloitte Technology Fast 50 har i 16 år kåret Norges 50 raskest voksende teknologibedrifter. I år var det Futurehome som toppet kåringen, foran Control Cutter AS fra Stavanger, og Akvafuture fra Brønnøysund.
   - Vi er utrolig stolte over å vinne denne viktige kåringen blant så mange andre innovative selskaper. Dette er en bekreftelse på at smarte hjem er på vei å bli allemannseie. Vi opplever sterk vekst og med lansering av ny smarthub og smarthus-app er vi nå klare for å ta det nordiske markedet med storm, sier Erik Stokkeland, medgründer og administrerende direktør i Futurehome.
   Futurehome er i dag den ledende smarthusaktøren i Norge, med fokus på å tilby enkle og brukervennlige smarthusløsninger. Selskapet, som ble etablert i 2013, har i dag 25 ansatte og kontorer i Stavanger og Oslo. Majoritetseier er det nordiske telekomselskapet Telia.
   - Vi gratulerer Futurehome med den imponerende veksten, og med prisen som vinner av Fast 50 i Norge. Det er et norsk selskap som viser at det går an å ta opp kampen med de store teknologigigantene og lykkes med å skape omsetning og vekst, basert på god teknologi. Det skal bli veldig spennende å følge Futurehome videre i årene fremover, sier Deloitte-partner Thomas Talén, ansvarlig for Fast 50 i Norge.
   Talén kommenterer også med andre nøkkeltall fra kåringen:
   - Årets Fast 50-liste er en oversikt over 50 imponerende selskaper, som viser at det står godt til med innovasjon og ettervekst i norsk næringsliv. Det som kanskje er spesielt gledelig, er at vi ser en større spredning i hvor veksten kommer fra, både geografisk og i type virksomheter. Toppen av vekstlistene har vært dominert av henholdsvis olje- og oljeservice-bedrifter og fiskeri- og sjømatrelaterte teknologibedrifter i noen år. Det er fortsatt mange av disse på listen, men det er også rene teknologibedrifter som Futurehome, og tradisjonelle retailbedrifter som Kolonial.no. Dette tyder på at Norge ikke skal finne en ny stor næring, men at vi skal leve av mye etter oljen.
   Deloitte Technology Fast 50 er en kåring av Norges 50 raskest voksende teknologivirksomheter. Kriteriene for å være på listen er blant annet høy vekst over de siste 5 årene, egenutviklet teknologi og norsk hovedkontor.

Kilde: Deloitte

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no