Meny
01.12.2015

Fremtidsrettet hotellkjede har åpnet dørene

De to mest fremtidsrettede hotellene i Norge er klare med innbydende lounger som er skreddersydd for at du kan sitte der å jobbe eller bare henge med venner.

I loungen som på rommene er det gratis WiFi og lett tilgjengelige eluttak for lading av digitale enheter. Verter og vertinner er tilgjengelig ved behov.
   HTL hotels er ikke som alle andre hoteller. Respesjonen er erstattet av verter og vertinner, og du kan droppe nøkkelkortet til fordel for telefonen. HTL hotels har en tydelig profil i form av at det først og fremst er hoteller for den moderne og urbane reisende. Gül Heper, komersiell ansvarlig i HTL hotels, sier hotellkjeden egner seg for dem som ønsker å bo sentralt.
   – Vi fokuserer på å gi gjestene en bedre hotellopplevelse med fokus på høy kvalitet, personlig service og smarte funksjoner. Som for eksempel enkel inn- og utsjekking, sier hun.

Ny møteplass midt i Oslo
HTLs lounge blir en ny møtesplass midt i Oslo. Den er designet for å fungerer som en inspirerende arbeidsplass eller som et sted der man henger med venner. Ettersom hotellene er plassert der de er, er det et perfekt sted å møtes før en kino, konsert eller en tur på byen.
   – HTL sin lounge og minibutikk er åpen hele døgnet. I The Store kan du kjøpe drikke, supper, sandwicher, salater og snacks. Et sted å henge til alle døgnets tider, sier Gül Heper.

Innovativt konsept
HTL er et innovativt hotellkonsept der den tradisjonelle resepsjonen er erstattet med verter og vertinner. En digital plattform er utviklet der det er tatt hensyn til gjestene og deres reisemønsker. Noe som har resultert i en nyskapende opplevelse i hotellbransjen.
   – Med enkel innsjekking og rombestilling døgnet rundt tilbyr HTL hotels gjesten en  forenklet og individuell reiseopplevelse. En egen nøkkelapp for hotellene i Oslo gir tilgang til hotellinformasjon og en cityguide, sier Gül Heper.
   – Vi er, og skal være, en litt mer innovativ hotellkjede med fokus på gjesten. Vi har et innovativt digital konsept med en hjemmeside som er inspirert av de beste e-commercesidene, og i vår egen cityguide deler personer som  Charlotte Thorstvedt, Ingeborg Heldal, Nina Jarebrink, Mariann Rosa og John André Hanøy sine beste Oslo-tips med hotellets gjester. Rommene har USB-porter for lading av digitale enheter, og via Miracast og AppleTV kan du koble dine egne digitale enheter til en LED-TV for å nyte akkurat den underholdningen du måtte ønske, avslutter Gül Heper.
   HTL-hotellene er sentralt plasser i Oslo, HTL Grensen i Grensen 20 og HTL Karl Johan i Arbeidergata 4. Mer informasjon om de to hotellene finner du på www.htlhotels.com.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no