Meny
14.02.2015

Første Objet 30 Prime i Skandinavia

K8 industridesign AS i Oslo er stolte av å være det første skandinaviske selskapet til å eie en høypresisions Objet 30 Prime 3D-printer.

Printeren ble lansert på Euromold i slutten av november 2014, og K8 var ikke i tvil om det var riktig å investere 370 000 kroner i produktutvikling for å utvide tilbudet av in-house prototyping for å sikre det ypperste av kvalitet og hurtighet i innovasjonsprosessen for sine kunder. Det var særlig selskapets satsning på å være utviklingspartner for klienter innenfor Med-Tech som lå til grunn for investeringen.
   – Vi ser at kravet til presisjon i de fysiske modellene vi trenger for å evaluere et design, bare øker, og at gammel teknologi ikke duger lenger, sier administrerende direktør, Marius Andresen. «Objet Prime-maskinene kan printe myke, transparente og biokompatible materiale med en helt sinnsyk nøyaktighet. Vi gleder oss veldig til å tilby disse Objet-modellene til alle våre kunder,» sier han og hinter om det er mer high-tech-utstyr på vei til K8, noe som kan gjøre det mulig å utvikle emballasje på en effektiv måte uten å reise til Kina hver gang.
   – Det er viktig å investere i effektive maskiner, slik at vi kan være støttespillere til de voksende næringene som er i ferd med å ta over når oljealderen går mot slutten. Skal vi henge med i dette løpet og ta en ledende rolle som innovasjonshus for aktører med internasjonale ambisjoner, nytter det ikke å sitte på gjerdet og vente,» sier Marius Andresen.
   Siden slutten av 2011 har K8 Industridesign co-finansiert og etablert de to selskapene, Bright Products i Oslo (smarte energiløsninger for off-grid-markedet) og ConceptoMed i Lofoten innovativt medisinsk hverdagsutstyr) og dessuten gitt oppstartsstøtte til flere andre selskaper gjennom risiko-arbeidskapital. Alle selskapene har store internasjonale ambisjoner og er på vei ut i verden.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no