Meny
12.04.2013

Folk er lei av svarte mus

Da det danske IT-selskapet Sandberg var klar til å lansere en ny serie med mus, valgte de å spørre hvilke farger som er mest attraktive på sin Facebook-side. Og resultatet var overraskende.
– Det er jo den alminnelige forbrukeren som først og fremst bruker våre produkter – og også dem kan vi møte på Facebook, sier produktsjef Anders Partida Petersen, som står bak den nye serien med mus.

Det var derfor opplagt for Sandberg å spørre kundene direkte om hvilke farger de nye musene skulle ha – riktignok basert på noen valgmuligheter.

Facebook er i den forbindelse et fantastisk medium fordi det er så lett å dele noen bilder og stille spørsmål i et bredt forum.

– Farger som sølv og lilla er faktisk noe brukerne gjerne vil ha på musene sine. Jeg må si at det kom litt overraskende på meg, men man lærer noe nytt hver dag. Så nå har vi mus i produktutvalget vårt med sølv og lilla dekor, fortsetter produktsjefen.

Wireless DesignMouse heter den nye museserien, som foruten utvalget av farger, byr på høy presisjon, hendig størrelse, trådløs tilkobling, fem års garanti og en fornuftig pris.

Musene er allerede tilgjengelige i mange data- og nettbutikker. For å finne din nærmeste forhandler og bestille på nett gå til www.sandberg.it.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no