Meny
20.03.2015

Fjernstyr gressklipperen med en app

Den nye robotgressklipperen Indego Connect fra Bosch tar gressklippingen til et nytt nivå.

Med Indego Connect og Bosch’ nye hageapplikasjon (Indego App) kan du styre gressklipperen med et par tastetrykk. Sitter du på jobb og kommer på at gresset bør klippes før kveldens grillfest? Det eneste du trenger å gjøre er å ta frem telefonen for så å sette din Indego Connect i arbeid. Appen forteller også når det er på tide å kontrollere skjærebladet.
   Indego Connect fjernstyres via en app, og ved hjelp av kortfunksjonen i appen er det mulig å finne ut hvor langt gressklipperen har kommet. Mulighetene for fjernstyring betyr at klippingen når som helst kan settes på pause og gjenopptas med et enkelt tastetrykk. Med appen kan man også kalle gressklipperen tilbake til ladestasjonen.
   Med Indego App kan man også velge om gressklipperen skal hente og installere oppdateringer manuelt eller automatisk. Indego Connect er utstyrt med et elektronisk sim-kort som automatisk kobler seg på GSM-nettet. Bosch betaler for oppkoblingen, så den eneste utgiften for forbrukeren er kostnader for mobildata mens appen er i bruk. Fordelen med GSM-tilkobling istedenfor Bluetooth eller wifi er at den elektroniske sim-kortet automatisk finner operatøren med best nettverk og best dekning i hver enkelt hage.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no