Meny
03.10.2014

Fjern aske uten søl og skitne hender

Med Kärchers askesuger AD 3.200 har du en god hjelper for rengjøring av ildsted som peis, vedovn, badstuovn, grill osv. enten det er hjemme eller på hytta.

Rengjøring av ildsted kan være upraktisk og blir ofte gjort med kost og feiebrett. Dette fører som regel til skitne hender og både grisete ildsted og gulv. Kärchers askesuger løser dette problemet for deg.
  Maskinen har en 17 liters beholder, sugeslange i metall og forkrommede inntaksrør. Dette gir maksimal sikkerhet for oppsugning av aske. En meget praktisk løsning både hjemme og på hytta der peis og vedovn ofte er i bruk om høsten og vinteren. Et spesielt innovativt filtersystem bestående av et flatefilter og et grovsmussfilter sørger for at maskinen håndterer store mengder aske. Med skråmunnstykket er det lett å komme til i hjørner og steder som er vanskelige å nå, for eksempel spjeld. Har du badstue eller kullgrill, er dette en fin løsning også her. I tillegg til å støvsuge aske kan AD 3.200 også kan brukes til normal rengjøring. Kärcher har for øvrig et stort utvalg av grovstøvsugere for oppsuging av grovere smuss og væske. 

Kilde: mynewsdesk.com

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no