Meny
16.01.2018

Fjærkatalog breddfull med nyheter

Lesjøfors opplyser at den nye utgaven av Fjærkatalogen nettopp forlatt trykkeriet, og at den inneholder flere artikler enn noen gang. 

Blant annet har fjærtyper som bølgefjærer og drivfjærer blitt lagt til. Inndelingen i katalogen er tydeligere og holder internasjonal standard, alt for å forenkle produktsøking. I takt med at fjærmaterialet forbedres, endres også de mekaniske egenskapene til en fjær.
   I den nye utgaven av Fjærkatalogen er verdiene for belastning, fjærkonstant og kraft oppdatert for samtlige trådfjærer, trykkfjærer, strekkfjærer og torsjonsfjærer.

Største sortimentet noensinne
Fjærkatalog nummer 14 inneholder et større og mer variert sortiment av fjærer og fjærdetaljer en noen gang tidligere, blant annet gjennom flere nye artikler.

Forenklet søking
For å forenkle søket etter riktig artikkel har samtlige trykk- og strekkfjærgrupper blitt slått sammen til individuelle grupper. Alle trykkfjærer er plassert i en logisk ordning etter størrelse, og strekkfjærene er plassert på samme måte.
   Samtlige artikler, med unntak av gassfjærene, har fått oppdaterte navn, hvilket innebærer at de er tilpasset en mer internasjonal standard. Artikkelnummerne er likevel de samme som tidligere.
   Mårten Glas, ansvarlig for Lesjöforskonsernets standardsortiment har stor tro på nyhetene i det 14. opplaget av Fjærkatalogen:
   – Fjærkatalogen har alltid vært en døråpner for Lesjøfors, og vi blir ofte spurt om det er en ny katalog på gang. Det er derfor gledelig nå å kunne lansere en helt ny versjon med så mange nyheter. For at Lesjøfors skal fortsette med å forsterke sin ledende posisjon i fjærindustrien, er det svært viktig at vi oppdaterer, forbedrer og utøker sortimentet i katalogen kontinuerlig.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no