Meny
20.07.2015

Fisher Ventiler en del av Emerson Norge

Som et ledd i en langsiktig strategi og etter et mangeårig godt samarbeid med Solberg&Andersen har Emerson nå besluttet å la Fisher Ventiler bli en del av Emerson Norge. Denne strategien er allerede gjennomført i resten av Europa.

Ved denne konsolideringen vil Emerson fremstå som en partner på markedet med en bred portefølje innenfor automasjonsområdet. I tillegg til sikkerhets-  og kontrollsystemer, Assett Management-systemer, vibrasjonsovervåking, alle typer instrumentering samt gass- og væskeanalyse vil Emerson nå også kunne tilby alle typer kontrollventiler og on/off-ventiler.
   En av fordelene markedet vil se, er en enklere leverandørkjede der kundene får direkte kontakt med produsent, opplyser Emerson i en pressemelding.
   Som en del av Emersons strategi for ventiler innføres et quick ship-progam med blant annet lokalt lager og ferdigstillelse av ventiler i Norge. Totalt sett vil satsningen bety ansettelse av 15 til 20 personer i Oslo, Stavanger, Bergen og Porsgrunn.
   – Denne implementeringen bringer Emerson Norge et stort skritt videre i sin strategi om å bli den komplette løsningsleverandøren innenfor hele automasjonsområdet, sier Asgeir Knuten, GM for Emerson i Norge.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no