Meny
05.12.2013

Fire ganger mer enn Full HD

De to nye skjermene Dell UltraSharp 32 og Dell UltraSharp 24 Ultra HD gir super-kvalitet til designere og andre brukere med avanserte behov. I tillegg kommer Dell 28 Ultra HD tidlig i 2014, med Ultra HD til en rimelig penge. Dette opplyser selskapet i en pressemelding til Ny Teknikk.
Dette er den mest komplette Ultra HD-porteføljen på markedet så langt, melder selskapet. Skjermene er laget både for profesjonelle og private brukere og har fire ganger høyere oppløsning enn Full HD. De møter kravene til alt fra videoredigerere, animatører og spillutviklere til forbrukere som vil ha ekstra kvalitet til sin underholdning. 

Begge skjermene har Dell PremierColor, en skjermteknologi som gir presise farger og støtter de fleste fargestandarder, inkludert 99 prosent AdobeRGB, som er bransjens høyeste nivå. De kan også presist kalibrere til de palettene brukerne trenger for tilpassede farger.

Flaggskipet
Dell UltraSharp 32 Ultra HD har høy klarhet og detalj i bildet med Ultra HD-oppløsning (3840 x 2160) og høy pikseltetthet i en 31,5-tommers skjerm. Dells største skjerm gjør det enkelt å bruke flere programmer ved siden av hverandre. Den har 176-graders betraktningsvinkel, slik at bilder og farger er like, uansett perspektiv.
   Med sine 23,8 tommer har Dell UltraSharp 24 Ultra HD også enestående fargegjengivelse, ifølge produsenten. Farger og presisjon beholdes uansett vinkel med 178-graders betraktningsvinkel.

Blir bransjens rimeligste Ultra HD
Dell 28 Ultra HD kommer for salg tidlig i 2014. Den har samme Ultra HD-kvalitet som de to andre skjermene, men er ventet å bli bransjens rimeligste Ultra HD-skjerm. 28-tommers-skjermen er et verktøy med en rekke tilpasningsmuligheter, inkludert mulighet for å endre til portrettmodus og multi-tasking-applikasjoner. Dette er en energieffektiv enhet med en rekke ulike innganger som lar brukeren vise innhold fra smarttelefoner og nettbrett på en større skjerm, eller enkelt koble til en bærbar, pc eller annet tilbehør.

Alle Dell Ultra HD-skjermer har Dell Premium Panel Guarantee.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no