Meny
10.10.2016

Finner riktig kjøper til din maskin

Med handelsnettverk i over femti land garanterer PlusTech AS at de får solgt din maskin – raskt, trygt, enkelt, og til en god pris.

Fra Grønland i nord, til Australia i sør. Fra landet der de to store elvene Hvite-Nilen og Blå-Nilen møtes, Sudan, til de mektige Andesfjellene i Bolivia. 1300 maskiner ble solgt i 2015, og prognosene for 2016 ser enda bedre ut.
   – Våre meglere jobber målrettet mot å finne sluttbrukerne i hvert land. Vi går aldri via fordyrende oppkjøpere. Det betyr gode vilkår for våre kunder, sier Karstein Berg, megler og daglig leder i bedriften.
   PlusTech har kjennskap til de nasjonale annonsenettstedene i hvert enkelt land. Der trykker de én og én annonse. Slik får de best respons fra sluttbrukerne.
   – Vi ordner med båttransport og håndterer alle tidkrevende prosedyrer, sier Berg.

Vet om fallgruvene
Ved å bruke PlusTech slipper du å gå i fordyrende fallgruver, som spesialvask i Holland før levering i Australia, eller ekstremt byråkrati i Vietnam. Tollproblematikk og tidkrevende transittdokumenter. Alt dette slipper kunden ved å bruke PlusTech.
Og det utenlandske markedet er viktig.
   – I Sør-Korea og Sudan er borerigger veldig ettertraktet. I Bolivia er det gamle Volvo lastebiler som er populært. Vi får solgt alt. Det som er for gammelt for det norske markedet, er etterspurt i andre deler av verden, sier Berg.

Tar hånd om hele prosessen
PlusTech AS er Norges største maskin- og utstyrsmegler. De megler anleggsmaskiner, lastebiler, busser, og industriutstyr, i Norge og store deler av verden. Bedriften jobber kontinuerlig med å markedsføre seg selv globalt.
   De er også behjelpelige med anbefalinger på gode kjøp, import, og inspeksjoner av maskiner i utlandet.
   På Heimdal i Trondheim sitter profesjonelle og flerspråklige meglere og leverer anleggsmaskiner til et omfattende marked. De har lang erfaring og mye kunnskap.
Alt du trenger å gjøre, er fortelle PlusTech hva du skal selge.
   – Vi tar hånd om hele salgsprosessen. Kjøperen av maskinen får ikke produktet før vi har fått pengene. Deretter får selger raskt oppgjøret på konto, sier Berg.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no