Meny
09.03.2020

Får tilgang til avanserte elektroniske tjenester

Seco Tools oppfyller kundenes behov med en komplett pakke med online tjenester på www.secotools.com.

Brukere får tilgang til en full nettbutikk- og EDI-tjeneste (elektronisk dataoverføring). Nettstedet har også en pakke med onlineprogrammer og oppdaterte bransjenyheter. Seco Tools har utformet nettstedet sitt for å hjelpe brukere med å oppnå høyest mulig produktivitet i produksjonen.

Finn det mest optimale verktøyet

Seco Tools tilbyr Suggest, et programvareverktøy for produktanbefalinger og avanserte søkefunksjoner. Dette verktøyet gjør det mulig for brukere å finne det mest optimale verktøy til sine prosesser, materialer og funksjoner. Verktøy for repeterende bestilling er svært enkelt å bruke. Du bare logger deg på og velger en tidligere forsendelse for å bestille produktene på nett. Fullfunksjons EDI-tjenester forkorter behandlingstiden ved å integrere brukernes systemer direkte med Seco Tools' databaser.
   Bransjespesifikke undersider viser at Seco Tools forstår den spesifikke utfordringer kundene står overfor. Interessante artikler, videoer og nedlastbart innhold hjelper produsenter med å holde seg oppdaterte på siste nytt og nye bearbeidingsstrategier. Nettstedet lagrer også kundedata. Registrerte brukere kan bruke nettstedet for å se testrapportene sine på nett.
   Seco Tools legger stadig til nye programmer og funksjoner på nettstedet. Dette hjelper kundene med å bli kjent med samt kjøpe produksjonsløsninger. Hvis du vil vite mer, kan du gå til www.secotools.com samt følge selskapet på LinkedIn, Facebook, Instagram og Twitter.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no