Meny
23.11.2015

FLIR ONE inn i Elfa Distrelec sitt sortiment

Elfa Distrelec utvider sitt sortiment og tar inn det kompakte termograferingskameraet FLIR ONE i sin portefølje. Det varmesøkende smarttelefon-tilbehøret, som er så hendig at det får plass i lommen, gjør hvilken som helst Andriod, iPhone eller nettbrett til et digitalt multifunksjonelt verktøy.

Termograferingskameraet har mange bruksområder innenfor sikkerhet og forebyggende vedlikehold. Varmekameraets linser fungerer sammen med MSX-teknologi som kombinerer ubearbeidede termiske bilder med et standardbilde for å gi best mulig visning av et objekt.
   Kameraet gjør det blant annet mulig å se varmetap, hjelpe brukere å kartlegge hvordan et hjem kan bli mer energieffektivt og finne vannlekkasjer før det oppstår mugg. De termiske bildene viser varmemønstrene på skjermen til alle Android- og iOS-telefoner, og nettbrett. FLIR ONE er det mest kompakte langbølge-infrarødsensoren som finnes på markedet i dag.
   FLIR ONE er aktuelt for rørleggere, entreprenører, bilmekanikere, elektrikere og bygginspektører som jobber med forebyggende vedlikehold. Varmekameraet har også andre bruksområder, for eksempel måling av temperaturen hos mennesker, hjelp til å se gjennom røyk og tåke eller oppdage inntrengere og tyver i mørket.
   FLIR ONE er tilgjengelig i Elfa Distrelec sin nettbutikk www.elfaelektronikk.no for 2106 kroner eksl. mva.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no