Meny
29.10.2022

Fôr til katt og hund i resirkulerbar emballasje

Felleskjøpet relanserer nå det populære kjæledyrfôret Appetitt i unike forpakninger utviklet av Mondi, verdensledende produsent av emballasje.

Den nye emballasjen bruker Mondis FlexiBag Recyclable og er laget av monomateriale i polyeten. 

Gjennom samarbeidet mellom Felleskjøpet Agri og Mondi er det utviklet en ny pakningsløsning for Appetitt, et av Norges sterkeste merkevarenavn på kjæledyrfôr. Tørrfôret til hund og katt vil fra nå bli pakket i emballasje som er resirkulerbar, og som dermed langt på vei ivaretar en sirkulær økonomi.

Den nye emballasjen bruker Mondis FlexiBag Recyclable og er laget av monomateriale i polyeten. Emballasjen er designet og produsert for gjenvinning, der infrastrukturen for dette allerede er på plass.

Slitesterkt og miljøvennlig

Den nye emballasjen gir utmerket produktbeskyttelse og bevarer kjæledyrfôret takket være det slitesterke materialet.

–Samarbeidet har handlet om å designe en tiltalende emballasje, som både møter forbrukernes behov og som hjelper Felleskjøpet med å nå sine bærekraftmål. Vi har jobbet tett sammen gjennom hele produktutviklingsprosessen og produksjonen av sekkene. Slik kan sikre at vi leverer en løsning som fungerer for både kunden, produktet, planeten – og selvfølgelig kjæledyrene, sier Pål Wikstrøm, Regional Manager Nordic i Mondi Consumer Flexibles.

På plass i løpet av oktober

Hege Rosenhaug er produkt- og utviklingssjef Kjæledyr i Felleskjøpet Agri. Hun sier Appetitt hunde- og kattefôr med den nye emballasjen vil på vei inn i butikkene fra oktober 2022.

– Kjæledyrfôret vil selvsagt leveres med beste kvalitet, noe som også har vært ivaretatt i den type emballasje vi har brukt for Appetitt inntil nå. Nå tar vi et skritt videre i vårt valg av emballasje og over til et materiale som kan gjenvinnes fullstendig. Dette er et viktig skritt på veien mot å bli en mer miljøvennlig organisasjon, sier Rosenhaug.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no