Meny
19.11.2013

Experts nye verktøybag tar på seg rygg- og rull-livsstilen

Like i hælene på sin populære softbag introduserer Expert sitt nyeste produkt: ryggsekk med hjul (E010602B). Denne mobile verktøybagen bringer mobilitet til et nytt nivå ved å kombinere en ryggsekk med en bag på hjul.
Bagen er beregnet på mobile ingeniører og teknikere. Den kan bæres på ryggen med de justerbare, polstrede skulderstroppene eller trekkes ved hjelp av et teleskopisk håndtak og et par integrerte hjul, omtrent som en trillekoffert. Den nye bagen er spesielt nyttig for anledninger der et tungt utvalg av verktøy skal transporteres.

Utformingen gir en lettere, mer fleksibel lagringsløsning enn tradisjonelle verktøykasser. Verktøyet forblir organisert og beskyttet takket være innvendige lommer og flyttbare skillevegger mens beskyttelsen er sikret takket være tøft 600 x 600 denier nylonstoff og en solid, hevet bunn.

E010602B har disse målene: høyde: 450 mm, bredde: 350 mm, dybde: 250 mm.

Michael Demant, markedsføringskoordinator for Expert i Skandinavia, sier: – Softbagen var en virkelig stor hit hos våre kunder. Dette ledet oss til å utforske muligheten for å innføre lignende produkter i utvalget. Den nye ryggsekken på hjul tilbyr de samme fordelene, men med enda mer fleksibilitet. 

For mer informasjon se www.expert-tool.com

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no