Meny
29.08.2013

Evakueringsmaske kan redde liv

Hurtig røykutvikling i forbindelse med brann kan utgjøre en fare enten du er på byggeplassen, i lastebilen eller i hjemmet. Nå lanseres en personlig hettemaske som hjelper deg å evakuere trygt.
Giftig røyk utgjør som regel den største faren for personer som utsettes for brann, og ikke sjelden er det svært vanskelig å ta seg ut av bygninger eller tunneler dersom omgivelsene er fylt med helseskadelig røyk. Wee Trading lanserer nå en CE-godkjent evakueringsmaske som trekkes over hodet og som inneholder et pustefilter med varighet på 40 eller 60 minutter. Med masken kan du ta deg ut av en farlig situasjon uten å risikere å miste bevisstheten eller få permanente skader på lungene.

Rask tilgang
Evakueringsmaskene veier under 1 kg og kan oppbevares på arbeidsplassen, ved førerposisjon i vogntog, på hotellet eller andre brannutsatte steder. Forpakningen gjør at den også enkelt kan bringes med i feriebagasjen, og dermed er du alltid sikret dersom en brann eller en situasjon med skadelig luft skulle oppstå.

– Brann tar livet av alt for mange mennesker, og spesielt siste tids hendelser med bilbrann i norske tunneler har skapt uro blant mange. Dersom vår evakueringsmaske kan skape trygghet og redde mennesker ut av farlige situasjoner, har vi oppnådd vår intensjon, sier leverandør og daglig leder i Wee Trading, Rune Wee.

Maskene leveres i to modeller: Den minste masken er godkjent for 40 minutters evakuering og koster kr. 350 pluss mva, mens den største er godkjent for 60 minutter og koster kr. 500 pluss mva. For mer informasjon, se www.wee.no

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no