Meny
03.01.2019

Et universalt smørefett med mange bruksområder

101 Universalfett EP tåler svært høyt trykk (Extreme Pressure), har meget god heftevne og mekanisk stabilitet, er motstandsdyktig mot vann og svært korrosjonsbeskyttende.

– 101 Universalfett EP er et rødt allround fett med mange bruksområder, forteller produktsjef Lars Petter Bjaaland. Fettet er tilpasset for bruk i våte, korrosive miljøer og inneholder EP-additiver (Extreme Pressure) som gjør den godt egnet for belastede lagre, samt tåler temperaturer fra -20°C til +140°C.
   – Produktet er egnet for et bredt spekter av hjul- og rullelagre samt smørepunkter med fettnipler på alt fra biler, båter, ATV, trucker, tilhengere, campingvogner, garasje- og industriporter, hagemaskiner, anleggsmaskiner, hjulbolter og kuleledd. Fettet kan brukes i standard fettpresse for bruk på nipler, eller smøres på manuelt med egnet smøreverktøy.
   101 Universalfett EP markedsføres i Norge av Relekta AS, avdeling Retail, og selges i VVS-, bygg- og jernvarehandlere over hele landet. Se www.tec7.no for mer informasjon.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no