Meny
12.09.2017

Enklere sliping på små og trange steder

Å slipe på vanskelig tilgjengelige steder, for eksempel hjørner eller hull, stiller spesielle krav til slipeverktøyet. Norton lanserer nå et nytt sortiment slipestjerner som forenkler grading og sliping på små eller trange steder.

Slipestjerner er bygd opp av slipelameller i 12 lag som er fastsatt på en spindel. Det gir et svært fleksibel og bøyelig slipeprodukt som lett former seg etter detaljens form. Slipestjerner er beregnet for bruk i elektriske eller pneumatiske rette maskiner. De er spesielt egnet for sliping og grading på vanskelig tilgjengelige steder eller på profilerte detaljer.
   Nortons nye slipestjerner finnes i tre kvaliteter med ulike egenskaper. Slipestjerner Blaze har et keramisk slipemiddel og et fyllmiddel som reduserer varmeutviklingen. De er spesielt godt egnet for bearbeiding av varmefølsomme materialer som rustfritt, titan, kobolt og andre materialer som er vanskelig å slipe. Slipestjerner X-Treme har slipemiddel av silisiumkarbid og er beregnet for sliping og grading av ikke-jernmetaller som messing stein, glass og plast. Slipestjerner BDX har slipemiddel av premium aluminiumoksid og er egnet for bearbeiding av aluminium, kullstål og tre. Samtlige Nortons slipestjerner finnes i diametrene 40, 60, 80 og 100 mm med en spindeldiameter på 6 mm og i kornstørrelsene 60 og 120.
   – Med Nortons nye slipestjerner har man et perfekt slipeverktøy for sliping av profilerte detaljer, hjørner og hull ned til 38 mm diameter. De er meget fleksible og føyelig og gir hurtig og effektiv bearbeiding på ulike materialer, sier Audun Hjelseth, salgsansvarlig hos Saint-Gobain Abrasives AS.

Kilde: mynewsdesk.com

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no