Meny
01.08.2017

Enklere robotinstallasjon

Automatisering med roboter er en økende trend innenfor industrien. For å imøtekomme behovene i den nye epoken har KUKA utviklet konseptet Ready2_Use, som består av forhåndskonfigurerte pakkeløsninger som krever mindre forkunnskaper i robotprogrammering og integrasjon.

KUKA opplyser at selskapets strategi for fremtiden er å se utover den enkelte roboten ved å imøtekomme kundenes behov for effektivisering i produksjonsprosessen. Et ledd i dette arbeidet er å skape ulike ferdigintegrerte Ready2_Use-løsninger som gjør det enklere å installere og komme i gang med en robot.
   – Med Ready2_Use ønsker vi å bidra til at selskaper enklere skal kunne automatisere produksjonsprosessene sine for å spare tid og penger, sier Joacim Lorentsson, salgssjef for KUKA Nordic.
Det kommer til å finnes pakker for vidt forskjellige automatiserte oppgaver, for eksempel sveising, materialhåndtering og maskinbearbeiding. 
   KUKA presenterer nå den første delen av konseptet – Ready2_Grip, som er en utstyrspakke inklusiv pneumatiske gripere for bruk med
KUKAs robotserie KR AGILUS. Totalt finnes det 20 forskjellige Ready2_Grip-pakker med maskinvare og programvare tilpasset brukerens behov.
   – Ready2_Grip innebærer mange fordeler for kunden. Den er testet og dokumentert ved levering, noe som reduserer faren for feil og sparer dyrebar tid, fordi den kan begynne å brukes direkte i produksjonen, sier Lorentsson og slår fast: – Ved hjelp av våre Ready2_Use-løsninger kan kundene effektivisere robotinvesteringene sine og dermed raskere gå over til ny og lønnsom teknologi.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no