Meny
25.10.2012

Enda mer musikkinspirasjon fra WiMP

Musikktjenesten WiMP slipper i dag en helt ny versjon for norske brukere, med mange forbedringer knyttet til musikkoppdagelse og redaksjonelt innhold.
WiMP gir deg nå enda flere tips og anbefalinger og gjør det enda lettere å finne musikkinspirasjon. Noen av de nye smarte funksjonene er WiMP Radio, spillelistesøk og spillelistesider, bokmerker og mulighet til å følge både redaksjonelle anbefalinger, spillelister og venner i WiMP.

Brukere vil også oppleve et oppdatert design der WiMP-redaksjonens tips og anbefalinger er utvidet og mer synlig. I tillegg har nye WiMP flere bilder, artist- og albumomtaler, relaterte album og artister samt oversikter over ulike typer spillelister, album og låter i forskjellige sjangre. Den nye versjonen har også mer musikk, WiMP-katalogen har nå økt til over 18 millioner lisensierte låter.

Dette er den største oppdateringen av tjenesten siden vi startet WiMP. Vi har jobbet lenge med den nye versjonen og gleder oss nå over å kunne vise fram enda mer ny god musikk, som vi tror vil lede til enda mer musikklytting, sier Sveinung Rindal i WiMP-redaksjonen.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no