Meny
04.05.2017

En ny, redesignet linje av FLIR Exx-serie termiske kamera

Den nye, redesignede linjen av FLIR Exx-serie termiske kamera vil gi deg som termografør en bedre oppløsning, forbedrede funksjoner og det skarpe bildet du trenger for å finne problemer raskt, enten det er dårlige koblinger, overoppheting av maskiner eller en begynnende vannlekkasje forteller produktansvarlig Espen T. Førde i IKM Instrutek AS.

FLIR har redesignet Exx-kameraene fra topp til bunn og har lagt til nye funksjoner, for eksempel rask laserassistert autofokus og forbedringer i funksjoner som bildeteknologien FLIR MSX. Kameraenes oppløsning strekker seg fra 320 x 240 (76,800 piksler) til 464 x 348 (161,472 piksler) termisk oppløsning, og i tillegg kan man få en ekstra pikseltetthet ved å aktivere FLIR UltraMax i FLIR Tools. FLIR har også utviklet et nytt system for utbyttbare objektiver/linser som er lette å montere/fjerne, og autokalibrering skjer direkte på kameraet. Det vil si at det ikke er nødvendig å sende inn kameraet når man kjøper flere objektiver.
   En annen viktig nyhet på den nye Exx-serien er at den har en integrert laser-avstandsmåler, som ikke bare brukes ved autofokus og kontinuerlig autofokus, men som også gir data som trengs for å måle areal, vanninntrenging eller isolasjon i hulrom rett på skjermen.
   Det visuelle kameraet på 5 MP har blitt plassert nærmere detektoren for bedre bildeoverlapping og bedre MSX-bilder. LCD-skjermen er 25 prosent mer lyssterk og mer enn 30 prosent større enn på de forrige Exx-modellene. Skjermen har også fått en langt bedre kontrast og fargegjengivelse, og brukeren har opptil 160° synsvinkel. Skjermen er beskyttet av ripebestandig dragontrail-glass. Fokus- og opptaksknapper er atskilt for enklere bruk, og hele chassiset er godt beskyttet og vannavstøtende.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no